Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bad Rap

Documentaire, 2016, 82 minuten
Bad Rap
Vier jonge Aziatisch-Amerikaanse rappers willen op hun eigen manier succes behalen in een muziekgenre dat hen vaak als outsiders bestempelt.
De documentaire Bad Rap is uitgebracht in 2016 en duurt 82 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bad Rap op Moviemeter

Score: 2 van de 5

Hoewel het in de jaren zeventig in de Zuid-Bronx onder de Afrikaanse-Amerikaanse en Latino-jongeren is begonnen, heeft de hiphopcultuur vandaag alle ras- en taalgrenzen overschreden. Van de sloppenwijken van Frankrijk tot de nationale televisieprogramma's in Korea treden rappers op als legitieme popcultuursterren over de hele wereld. In deze documentaire staan vier Aziatisch-Amerikaanse rappers centraal, die botsen tegen moeilijke obstakels wanneer ze groot proberen te worden in hiphop, een genre geworteld in de zwarte cultuur.

Bad Rap op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Four Asian-American rappers run into tough obstacles as they try to make it big in Hip Hop, a genre rooted in black culture.

Acteurs in Bad Rap

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Bad Rap

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Untold: The Girlfriend Who Didn't Exist
Van Notre Dame naar NFL: de toekomst van Manti Te'o in American football was rooskleurig. Maar dan slaan zijn leven en carrière om door een geheime online relatie .
The Lost Capital of Atlantis
Deze documentaire onderzoekt de levenswijze en het rampzalige einde van het Minoïsche volk, dat in de oude stad Knossos op het eiland Kreta woonde.
Stay on Board: The Leo Baker Story
De bekende skateboarder Leo Baker vertelt over zijn succesvolle carrière en over de ontdekking van zichzelf als transgender-man.
Bank Robbers: The Last Great Heist
In openhartige interviews vertellen de daders van de beruchtste bankoverval van Argentinië hoe en waarom ze deze radicale operatie in 2006 hebben uitgevoerd.
I Just Killed My Dad
Anthony Templet schoot zijn vader dood en heeft dat nooit ontkend. De reden waarom is een ingewikkelde vraag met grote implicaties die verder reiken dan een enkel gezin.