Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bad Rap

Documentaire, 2016, 82 minuten
Bad Rap
Vier jonge Aziatisch-Amerikaanse rappers willen op hun eigen manier succes behalen in een muziekgenre dat hen vaak als outsiders bestempelt.
De documentaire Bad Rap is uitgebracht in 2016 en duurt 82 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bad Rap op Moviemeter

Score: 2 van de 5

Hoewel het in de jaren zeventig in de Zuid-Bronx onder de Afrikaanse-Amerikaanse en Latino-jongeren is begonnen, heeft de hiphopcultuur vandaag alle ras- en taalgrenzen overschreden. Van de sloppenwijken van Frankrijk tot de nationale televisieprogramma's in Korea treden rappers op als legitieme popcultuursterren over de hele wereld. In deze documentaire staan vier Aziatisch-Amerikaanse rappers centraal, die botsen tegen moeilijke obstakels wanneer ze groot proberen te worden in hiphop, een genre geworteld in de zwarte cultuur.

Bad Rap op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Four Asian-American rappers run into tough obstacles as they try to make it big in Hip Hop, a genre rooted in black culture.

Acteurs in Bad Rap

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Bad Rap

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.