Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bad Rap

Documentaire, 2016, 82 minuten
Bad Rap
Vier jonge Aziatisch-Amerikaanse rappers willen op hun eigen manier succes behalen in een muziekgenre dat hen vaak als outsiders bestempelt.
De documentaire Bad Rap is uitgebracht in 2016 en duurt 82 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bad Rap op Moviemeter

Score: 2 van de 5

Hoewel het in de jaren zeventig in de Zuid-Bronx onder de Afrikaanse-Amerikaanse en Latino-jongeren is begonnen, heeft de hiphopcultuur vandaag alle ras- en taalgrenzen overschreden. Van de sloppenwijken van Frankrijk tot de nationale televisieprogramma's in Korea treden rappers op als legitieme popcultuursterren over de hele wereld. In deze documentaire staan vier Aziatisch-Amerikaanse rappers centraal, die botsen tegen moeilijke obstakels wanneer ze groot proberen te worden in hiphop, een genre geworteld in de zwarte cultuur.

Bad Rap op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Four Asian-American rappers run into tough obstacles as they try to make it big in Hip Hop, a genre rooted in black culture.

Acteurs in Bad Rap

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Bad Rap

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Our Living World
Deze prachtige natuurserie, verteld door Cate Blanchett, onderzoekt de intelligentie, vindingrijkheid en onderlinge verbondenheid van het leven op onze planeet.
What Jennifer Did
Jennifer Pan belt de alarmcentrale om te melden dat haar ouders zijn neergeschoten en wordt zo het middelpunt van een fascinerende misdaadzaak.
The Antisocial Network: Memes to Mayhem
Van 'rickrollen' tot virale samenzweringstheorieën: ontdek in deze documentaire hoe een anonieme website uitgroeide tot een bron van chaos in de echte wereld.
Files of the Unexplained
In deze huiveringwekkende onderzoeksdocu worden griezelige ontmoetingen, bizarre verdwijningen, angstaanjagende gebeurtenissen en andere opzienbarende fenomenen onderzocht.
Crime Scene Berlin: Nightlife Killer
In 2012 werd de Berlijnse partyscene opgeschrikt door een reeks gruwelijke moorden. De moordenaar bleef spoorloos, totdat een van zijn doelwitten het overleefde.