Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bad Rap

Documentaire, 2016, 82 minuten
Bad Rap
Vier jonge Aziatisch-Amerikaanse rappers willen op hun eigen manier succes behalen in een muziekgenre dat hen vaak als outsiders bestempelt.
De documentaire Bad Rap is uitgebracht in 2016 en duurt 82 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bad Rap op Moviemeter

Score: 2 van de 5

Hoewel het in de jaren zeventig in de Zuid-Bronx onder de Afrikaanse-Amerikaanse en Latino-jongeren is begonnen, heeft de hiphopcultuur vandaag alle ras- en taalgrenzen overschreden. Van de sloppenwijken van Frankrijk tot de nationale televisieprogramma's in Korea treden rappers op als legitieme popcultuursterren over de hele wereld. In deze documentaire staan vier Aziatisch-Amerikaanse rappers centraal, die botsen tegen moeilijke obstakels wanneer ze groot proberen te worden in hiphop, een genre geworteld in de zwarte cultuur.

Bad Rap op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Four Asian-American rappers run into tough obstacles as they try to make it big in Hip Hop, a genre rooted in black culture.

Acteurs in Bad Rap

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Bad Rap

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Waco: American Apocalypse
Deze documentaireserie bevat nooit eerder vertoond materiaal van de notoire 51 dagen durende impasse tussen federale agenten en een zwaarbewapende, religieuze groep in 1993.
Caught Out: Crime. Corruption. Cricket.
Deze sportdocumentaire onderzoekt India's grootste matchfixing-schandaal, de betrokken spelers en de journalisten die de corruptie aan het licht brachten.
Big Cats
Leeuwen, luipaarden en cheeta's krijgen vaak de schuld van dood vee en zijn gewild vanwege hun vacht. Er zijn dan ook weinig habitats waar ze echt veilig kunnen leven.
In the Name of God: A Holy Betrayal
Deze docuserie onderzoekt de duistere kant van blind geloof aan de hand van vier huiveringwekkende, waargebeurde verhalen van Koreaanse leiders die beweren een profeet te zijn.
Monique Olivier: Accessory to Evil
Tussen 1987 en 2003 vestigde Michel Fourniret zijn naam als Frankrijks meest beruchte moordenaar. Maar zijn vrouw was een raadsel: was ze een pion of was ze medeplichtig?