Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Black Lightning

Tv-serie, 2021
Black Lightning
Jefferson Pierce, rector en voormalige superheld, komt weer in actie als de legendarische Black Lightning wanneer zijn familie wordt bedreigd door een bende.
De tv-serie Black Lightning is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Cress Williams (Prison Break) brengt D.C.'s eerste grote Afro-Amerikaanse superheld tot leven in deze gelaagde serie. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Black Lightning op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Black Lightning is a TV series starring Cress Williams, China Anne McClain, and Nafessa Williams. A crusading school principal gets back into action as the original African-American electrical superhero.

Acteurs in Black Lightning

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Indonesisch;Frans;Duits
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Black Lightning

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Comedy Chaos
Een onfortuinlijke man wordt bij zijn eigen bedrijf ontslagen en moet zijn broze huwelijk en zijn slecht lopende comedyclub zien te redden.
The Vince Staples Show
De rapper en acteur Vince Staples, die enigszins beroemd en rijk is, staat voor de uitdagingen en verrassingen van het dagelijks leven in zijn woonplaats The Beach.
Ready, Set, Love
In een wereld waar de mannelijke bevolking afneemt, besluit een vrouw deel te nemen aan een door de overheid gesponsorde datingwedstrijd.
Little Nicholas: Life of a Scoundrel
Als tiener bewoog Kleine Nicolás zich tussen politici, miljonairs en zelfs leden van de koninklijke familie. Deze docu bevat opnieuw cruciale getuigenissen over deze zaak.
House of Ninjas
Een disfunctioneel gezin dat ooit een geducht ninjabestaan leidde, moet jaren later opnieuw schimmige missies ondernemen om een reeks dreigingen af te wenden.