Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cinderela Pop

Film, 2019, 96 minuten
Cinderela Pop
Een sterk onafhankelijke tiener-dj die teleurgesteld is in de liefde, is vastbesloten om haar eigen weg te volgen, totdat een popster voor haar geweldige mix valt.
De film Cinderela Pop is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 96 minuten. Tv-presentatrice, zangeres en actrice Maisa Silva schittert in deze verfilming van de roman van Paula Pimenta. Geschikt voor alle leeftijden. Cinderela Pop is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartstochtelijk, Charmant, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Cinderela Pop

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Portugees (Brazilië) - Audiobeschrijving;Portugees (Brazilië) [Or
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Portugees (Brazilië)

Meer zoals Cinderela Pop

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Luz
Luz
Het avontuurlijke schoolmeisje Luz wordt opgevoed door een vriendelijke Kaingang-familie. Samen met haar vuurvliegje gaat ze op zoek naar de waarheid over haar afkomst.
WILL
Twee jonge politieagenten worden verscheurd door de keuze tussen collaboreren of het verzet helpen in het door nazi's bezette Antwerpen tijdens de Tweede Wereldoorlog.
From the Ashes
Op een strenge meisjesschool laait een mysterieuze brand op. Iedereen vraagt zich af of het een ongeluk was of brandstichting.
End of the Line
Ivan, chauffeur van een illegaal busje, benadert het eind van zijn huwelijk en de dagelijkse beslommeringen met humor in deze maffe comedyserie gefilmd voor een live publiek.
Society of the Snow
Als een vliegtuig in het afgelegen hart van het Andesgebergte neerstort, werken de overlevenden samen en worden ze elkaars laatste hoop om de weg naar huis te vinden.