Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cinderela Pop

Film, 2019, 96 minuten
Cinderela Pop
Een sterk onafhankelijke tiener-dj die teleurgesteld is in de liefde, is vastbesloten om haar eigen weg te volgen, totdat een popster voor haar geweldige mix valt.
De film Cinderela Pop is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 96 minuten. Tv-presentatrice, zangeres en actrice Maisa Silva schittert in deze verfilming van de roman van Paula Pimenta. Geschikt voor alle leeftijden. Cinderela Pop is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartstochtelijk, Charmant, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Cinderela Pop

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Portugees (Brazilië) - Audiobeschrijving;Portugees (Brazilië) [Or
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Portugees (Brazilië)

Meer zoals Cinderela Pop

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Urge to Kill
Een reeks moorden leidt tot gevaarlijke veronderstellingen. Een hardnekkige politieagent moet de waarheid achterhalen voordat de stad wordt verscheurd door achterdocht.
Chance of a Lifetime
Een aantal gefrustreerde arbeiders krijgt de kans om zelf hun fabriek te runnen, maar zowel de arbeiders als hun voormalige managers moeten nog veel leren.