Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dead to Me

Tv-serie, 2019
Dead to Me
Een heetgebakerde weduwe is op zoek naar de doorrijder die haar man doodreed. Ze ontmoet een excentrieke optimist die niet is wat ze lijkt te zijn.
De tv-serie Dead to Me is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Dead to Me is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Offbeat, Geestig, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Dead to Me

Audio en ondertiteling

Audio: Turks;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Frans;Duits
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Dead to Me

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.