Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dead to Me

Tv-serie, 2020
Dead to Me
Een heetgebakerde weduwe is op zoek naar de doorrijder die haar man doodreed. Ze ontmoet een excentrieke optimist die niet is wat ze lijkt te zijn.
De tv-serie Dead to Me is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Met Emmy-winnares Christina Applegate, Linda Cardellini en James Marsden. Gemaakt door Liz Feldman (2 Broke Girls). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Dead to Me is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Offbeat, Geestig, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Dead to Me

Audio en ondertiteling

Audio: Turks;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Frans;Duits
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Dead to Me

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The 8 Show
Acht mensen zitten opgesloten in een hoog, mysterieus gebouw en nemen deel aan een verleidelijke maar gevaarlijke show. Hoe langer ze het volhouden, hoe meer ze verdienen.
Kevin Hart: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
De grootste comedysterren komen samen om Kevin Hart te eren - en te roasten - als hij de Mark Twain Prize for American Humor in ontvangst neemt tijdens een hilarische ceremonie.
Thank You, Next
Na een pijnlijke relatiebreuk duikt een jonge advocaat in de verwarrende wereld van het moderne daten, met de onvoorwaardelijke steun van haar beste vrienden.
Bodkin
In een charmant Iers dorp met duistere, vreselijke geheimen vinden mysterieuze verdwijningen plaats. Decennia later gaat een bonte groep podcasters op onderzoek uit.
Larva op Mars
Het maffe larvenduo Rood en Geel belandt per ongeluk op Mars, waar ze nieuwsgierige Marsbewoners ontmoeten en op een duister geheim stuiten.