Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Good Place

Tv-serie, 2020
The Good Place
Door een vergissing belandt de egoïstische Eleanor Shellstrop na haar dood op de Goede Plaats. Ze wil er absoluut blijven en besluit daarom een beter mens te worden.
De tv-serie The Good Place is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Kristen Bell en Ted Danson spelen in deze maffe comedy over leven na de dood. Bekroond met een Critics' Choice TV Award. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Excentriek, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Good Place op IMDB

Score: 8,2 van de 10

The Good Place is a TV series starring Kristen Bell, William Jackson Harper, and Jameela Jamil. Four people and their otherworldly frienemy struggle in the afterlife to define what it means to be good.

Trailer

Acteurs in The Good Place

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Good Place

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Decameron
Terwijl de builenpest zich door Italië verspreidt, trekt een groep edelen en bedienden zich terug in een villa, waar hun weelderige verblijf al snel uitdraait op chaos.
Dirty Pop: The Boy Band Scam
Backstreet Boys. NSYNC. Lou Pearlman creëerde de grootste boybands van de jaren 90 - en een van de grootste Ponzifraudes in de geschiedenis. Een meeslepende docuserie.
Skywalkers: A Love Story
Twee waaghalzen testen de grenzen van hun liefde en vertrouwen als ze illegaal een van de hoogste gebouwen ter wereld beklimmen om een acrobatische stunt uit te halen.
Find Me Falling
Na een mislukt comebackalbum trekt een rockster zich terug in een huis op een klif op Cyprus. Maar daar wordt zijn nieuwe leven bemoeilijkt door bezoekers en een oude vlam.
Tribhuvan Mishra CA Topper
Een bankcrisis dwingt de accountant Tribhuvan Mishra om als sekswerker te beginnen. Betekent dit dubbele bestaan het einde van zijn problemen of creëert het juist nieuwe?