Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Friends from College

Tv-serie, 2019
Friends from College
Een hechte vriendengroep van de universiteit ziet elkaar twintig jaar na hun afstuderen weer terug en ontdekt dat de liefde er met de jaren niet makkelijker op wordt.
De tv-serie Friends from College is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. De indrukwekkende cast bestaat uit onder anderen Keegan-Michael Key, Cobie Smulders, Fred Savage en Billy Eichner. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Friends from College is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Geestig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Friends from College op IMDB

Score: 6,8 van de 10

A group of friends from Harvard are facing down their forties. With interwoven and oftentimes complicated relationships with one another. "Friends from College" is a comedic exploration of old friendships, former romantic entanglements and balancing adult life with nostalgia for the past.

Acteurs in Friends from College

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Friends from College

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Comedy Chaos
Een onfortuinlijke man wordt bij zijn eigen bedrijf ontslagen en moet zijn broze huwelijk en zijn slecht lopende comedyclub zien te redden.
The Vince Staples Show
De rapper en acteur Vince Staples, die enigszins beroemd en rijk is, staat voor de uitdagingen en verrassingen van het dagelijks leven in zijn woonplaats The Beach.
Ready, Set, Love
In een wereld waar de mannelijke bevolking afneemt, besluit een vrouw deel te nemen aan een door de overheid gesponsorde datingwedstrijd.
Little Nicholas: Life of a Scoundrel
Als tiener bewoog Kleine Nicolás zich tussen politici, miljonairs en zelfs leden van de koninklijke familie. Deze docu bevat opnieuw cruciale getuigenissen over deze zaak.
House of Ninjas
Een disfunctioneel gezin dat ooit een geducht ninjabestaan leidde, moet jaren later opnieuw schimmige missies ondernemen om een reeks dreigingen af te wenden.