Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dream Big: Engineering Our World

Documentaire, 2017, 42 minuten
Dream Big: Engineering Our World
Deze fascinerende documentaire, verteld door Jeff Bridges, neemt enkele van de meest fantastische prestaties van ingenieurs over de hele wereld onder de loep.
De documentaire Dream Big: Engineering Our World is uitgebracht in 2017 en duurt 42 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Dream Big: Engineering Our World is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Visionair, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dream Big: Engineering Our World op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Narrated by Academy Award® winner Jeff Bridges, DREAM BIG: Engineering Our World is a first film of its kind for IMAX® and giant screen theaters that will transform how we think about ...

Trailer

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Dream Big: Engineering Our World

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.