Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dream Big: Engineering Our World

Documentaire, 2017, 42 minuten
Dream Big: Engineering Our World
Deze fascinerende documentaire, verteld door Jeff Bridges, neemt enkele van de meest fantastische prestaties van ingenieurs over de hele wereld onder de loep.
De documentaire Dream Big: Engineering Our World is uitgebracht in 2017 en duurt 42 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Dream Big: Engineering Our World is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Visionair, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dream Big: Engineering Our World op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Narrated by Academy Award® winner Jeff Bridges, DREAM BIG: Engineering Our World is a first film of its kind for IMAX® and giant screen theaters that will transform how we think about ...

Trailer

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Dream Big: Engineering Our World

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Black Barbie
Ontdek het onvertelde verhaal van de eerste zwarte Barbie en de cruciale rol die drie vooruitstrevende vrouwen bij Mattel speelden bij het maken van een pop die op hen leek.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Duizenden terracottakrijgers bewaakten de graftombe van de eerste Chinese keizer. Dit is hun verhaal, verteld aan de hand van archeologisch bewijs en re-enactments.
Rafa Márquez: El Capitán
De Mexicaanse verdediger vertelt over zijn overwinningen en verliezen in de voetbalwereld en daarbuiten, en vertelt over zijn dromen, dwalingen en vastberadenheid.
Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama is weer op vrije voeten en vertelt wat haar aandeel is geweest als berucht valutahandelaar op de zwarte markt in een groot Braziliaans corruptieschandaal.
How to Rob a Bank
In deze documentaire over waargebeurde misdaad pleegt een charmante rebel in Seattle in de jaren 90 een ongekend aantal bankovervallen die zo uit een actiefilm lijken te komen.