Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ellen DeGeneres: Relatable

Tv-serie, 2018
Ellen DeGeneres: Relatable
In haar eerste special sinds 2003 blikt Ellen terug op haar weg naar roem en gaat ze in op de ontroerende, en hilarische, lessen die ze op die weg heeft geleerd.
De tv-serie Ellen DeGeneres: Relatable is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. 'The Ellen DeGeneres Show' heeft al 10 keer een Daytime Emmy gewonnen voor Beste talkshow/talkshowentertainment. Geschikt voor alle leeftijden.Ellen DeGeneres: Relatable is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ellen DeGeneres: Relatable op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Comedian Ellen Degeneres performs a live stand-up comedy set in Seattle.

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Ellen DeGeneres: Relatable

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rising Impact
Wanneer de natuurlijke gave van een derdeklasser voor golf per ongeluk wordt ontdekt door een profspeler, begint de jongen aan een avontuur om 's werelds beste golfer te worden.
Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.
Gangs of Galicia
Als een advocate na de moord op haar vader erachter komt dat hij een dubbelleven had, zint ze op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.
Trigger Warning
Een commando van de Special Forces ontdekt een gevaarlijke samenzwering wanneer ze terugkeert naar haar thuisstad op zoek naar antwoorden over de dood van haar geliefde vader.