Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

King of Peking

Film, 2018, 87 minuten
King of Peking
Een rondreizende cameraman zit krap bij kas en begint een handeltje in illegale dvd's, tot ongenoegen van zijn sceptische zoontje.
De film King of Peking is uitgebracht in 2018 en duurt 87 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Hartverwarmend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

King of Peking op IMDB

Score: 6,2 van de 10

When home entertainment enters the market in 90s Beijing, a former projectionist ropes his young son into starting their own pirate movie company, but easy money comes with its own price tag.

Trailer

Acteurs in King of Peking

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Chinees [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals King of Peking

Eagle Eye

Eagle Eye

(2008)

Robin Hood

Robin Hood

(2010)

Legend

Legend

(2015)

Teach Me Love

Teach Me Love

(2014)

White Nights

White Nights

(2016)

Dynasty

Dynasty

(2021)

Safe

Safe

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Surprise Party
Een middelbare scholier moet afrekenen met dwaasheden en schandalen als er een belastende foto van haar opduikt terwijl ze in het bed ligt van Hendrik IV in een historisch kasteel.
Rising Impact
Wanneer de natuurlijke gave van een derdeklasser voor golf per ongeluk wordt ontdekt door een profspeler, begint de jongen aan een avontuur om 's werelds beste golfer te worden.
Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.
Gangs of Galicia
Als een advocate na de moord op haar vader erachter komt dat hij een dubbelleven had, zint ze op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.