Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

King of Peking

Film, 2018, 87 minuten
King of Peking
Een rondreizende cameraman zit krap bij kas en begint een handeltje in illegale dvd's, tot ongenoegen van zijn sceptische zoontje.
De film King of Peking is uitgebracht in 2018 en duurt 87 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Hartverwarmend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

King of Peking op IMDB

Score: 6,2 van de 10

When home entertainment enters the market in 90s Beijing, a former projectionist ropes his young son into starting their own pirate movie company, but easy money comes with its own price tag.

Trailer

Acteurs in King of Peking

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Chinees [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals King of Peking

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.