Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

King of Peking

Film, 2018, 87 minuten
King of Peking
Een rondreizende cameraman zit krap bij kas en begint een handeltje in illegale dvd's, tot ongenoegen van zijn sceptische zoontje.
De film King of Peking is uitgebracht in 2018 en duurt 87 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Hartverwarmend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

King of Peking op IMDB

Score: 6,2 van de 10

When home entertainment enters the market in 90s Beijing, a former projectionist ropes his young son into starting their own pirate movie company, but easy money comes with its own price tag.

Trailer

Acteurs in King of Peking

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Chinees [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals King of Peking

Eagle Eye

Eagle Eye

(2008)

Robin Hood

Robin Hood

(2010)

Legend

Legend

(2015)

Teach Me Love

Teach Me Love

(2014)

Rainbow Time

Rainbow Time

(2016)

White Nights

White Nights

(2016)

Dynasty

Dynasty

(2021)

Safe

Safe

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vortex
De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.
Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
Scoop
Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.
A Beautiful Life
Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.
Turn of the Tide
Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken.