Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Faithfully Yours

Film, 2022, 96 minuten
Faithfully Yours
Twee vriendinnen gebruiken elkaar als alibi om weg te glippen en zich over te geven aan geheime affaires, maar hun web van leugens valt uit elkaar als een van hen verdwijnt.
De film Faithfully Yours is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 96 minuten. Bracha van Doesburgh, Elise Schaap en Nasrdin Dchar spelen in deze psychologische thriller van de producenten van Loft. Geschikt voor 14 jaar en ouder. Faithfully Yours is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Faithfully Yours

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands - Audiodescriptie;Nederlands [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Faithfully Yours

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Mea Culpa
Als een strafrechtadvocaat de zaak aanneemt van een kunstenaar die wordt beschuldigd van moord, moet ze kiezen tussen familie, plicht en haar eigen gevaarlijke verlangens.
From the Ashes
Op een strenge meisjesschool laait een mysterieuze brand op. Iedereen vraagt zich af of het een ongeluk was of brandstichting.
Leave the World Behind
Het familie-uitje naar een luxueus huurhuis neemt een onheilspellende wending wanneer een cyberaanval al hun apparaten uitschakelt en twee vreemden aan de deur verschijnen.
Blood Vessel
Zes mensen ontvluchten een stad die is vervuild door olie, komen elkaar per toeval tegen. Ze verstoppen zich op een mysterieus schip zonder te weten wat voor gevaar hen wacht.
NAGA
Een jonge vrouw strandt na een geheim feest in de woestijn en moet langs een wraakzuchtige kameel en nog meer ellendigs zien te komen om op tijd weer thuis te zijn.