Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fenómenas

Film, 2023, 95 minuten
Fenómenas
Drie vrouwen die paranormale gebeurtenissen onderzoeken, staan voor een grote uitdaging als hun leider, pater Pilón, verdwijnt. Geïnspireerd op de echte Hepta-groep.
De film Fenómenas is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 95 minuten. Belén Rueda, Toni Acosta en Gracia Olayo portretteren drie paranormale onderzoekers in de echte Hepta-groep. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Fenómenas is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Fenómenas

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Spaans (Spanje) [Origineel];Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Fenómenas

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

LALIGA: Más allá del gol
Van glorieuze overwinningen tot slopende nederlagen: volg de actie achter de schermen van het Spaanse voetbal in deze aangrijpende docuserie over LALIGA.
The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Raising Voices
Wanneer een 17-jarige aangifte doet van een aanranding op haar middelbare school, wordt haar leven overhoop gehaald en worden haar relaties op de proef gesteld.
Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
Gangs of Galicia
Als een advocate na de moord op haar vader erachter komt dat hij een dubbelleven had, zint ze op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.