Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hellhole

Film, 2022, 90 minuten
Hellhole
Een politieagent doet in 1987 in Polen onderzoek naar mysterieuze verdwijningen, infiltreert in een afgelegen klooster en ontdekt een duistere waarheid over de geestelijken daar.
De film Hellhole is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 90 minuten. Van Bartosz M. Kowalski en Mirella Zaradkiewicz, makers van 'Nobody Sleeps in the Woods Tonight'. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Hellhole is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Onheilspellend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Hellhole

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Pools - Audiodescriptie;Pools [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Pools

Meer zoals Hellhole

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bloody Mallory
Een huurling en haar team willen Frankrijk bevrijden van kwaadaardige krachten. Ze gaan op pad om een geheimzinnige slechterik en haar machtige sekte gedrochten te stoppen.
Inheritance
Als een rijke man komt te overlijden, gaat zijn van hem vervreemde familie naar zijn landhuis vol ingewikkelde puzzels in de hoop een deel van zijn fortuin te bemachtigen.
Kleks Academy
Een schijnbaar normaal meisje zoekt haar vermiste vader en accepteert een uitnodiging om naar de magische universiteit van de excentrieke professor Kleks te gaan.
Under Paris
Als een enorme haai in de Seine opduikt, moet een rouwende wetenschapper haar tragische verleden onder ogen zien en Parijs voor een internationaal bloedbad behoeden.
Za duży na bajki 2
Als de nieuwe vriend van zijn moeder bij hen intrekt, begint Waldek aan een riskante reis door het Tatragebergte om de vader te vinden die hij nooit heeft ontmoet.