Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Gabriel Iglesias: Stadium Fluffy

Film, 2022, 115 minuten
Gabriel Iglesias: Stadium Fluffy
Gabriel deelt zijn hoogte- en dieptepunten in deze iconische stand-upspecial over chantage, belediging van een professionele bokser, en belletje trekken met zijn zoon.
De film Gabriel Iglesias: Stadium Fluffy is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 115 minuten. Fluffy treedt als eerste komiek op voor een enthousiast publiek in het uitverkochte Dodger Stadium in Los Angeles. Geschikt voor alle leeftijden. Gabriel Iglesias: Stadium Fluffy is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Gabriel Iglesias: Stadium Fluffy

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kevin Hart: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
De grootste comedysterren komen samen om Kevin Hart te eren - en te roasten - als hij de Mark Twain Prize for American Humor in ontvangst neemt tijdens een hilarische ceremonie.
The Roast of Tom Brady
Tom Brady wordt het vuur na aan de schenen gelegd in deze livestream-roast vol sterren met presentator Kevin Hart. (Live-event in het Engels.)
Katt Williams: Woke Foke
Comedian Katt Williams laat zich op 4 mei tijdens de tweede stand-up-livestream van Netflix in realtime helemaal gaan. (Live-event in het Engels.)
Deaw Special: Super Soft Power
De Thaise comedian Udom Taephanich deelt openhartige verhalen uit zijn chaotische leven, van een voetbalwedstrijd met sterspelers tot gênante datingproblemen.
Neal Brennan: Crazy Good
In deze stand-upspecial heeft comedian Neal Brennan het over crypto, gepronk op social media, sekscomplimenten en de link tussen succes en geestelijke gezondheid.