Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Just Go With It

Una esposa de mentira
Film, 2011, 116 minuten, 1.952.664 beoordelingen
Just Go With It
Als Danny tegen zijn vriendin liegt dat hij een gescheiden familieman is, laat hij zijn werknemer en haar kinderen doorgaan als zijn ex-vrouw en kinderen.
De film Just Go With It is uitgebracht in 2011 en duurt 116 minuten. Adam Sandler en Jennifer Aniston zijn echt grappig in deze comedy die de 1e plaats innam bij de release van de film. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Grappig, Romantisch.
6 jaar en ouder Bevat geweld Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Just Go With It op Moviemeter

Danny Maccabee (Adam Sandler), een plastisch chirurg, heeft na een mislukt huwelijk bindingsangst. Daarom vertelt hij elke vrouw die hij ontmoet dat hij getrouwd is. Wanneer hij echter de mooie Palmer (Brooklyn Decker) ontmoet denkt hij dat zij wel eens de ware zou kunnen zijn, tot zij erachter komt dat hij "getrouwd" is. Om zijn relatie te redden vertelt Danny dat zijn vrouw en hij gescheiden zijn. Wanneer Palmer er echter op staat Danny's vrouw te ontmoeten, vraagt hij zijn assistente Katherine (Jennifer Aniston), moeder van twee, om zich voor te doen als zijn vrouw. Het begin van een leugen die eindigt in een reis naar Hawaii...

Just Go With It op IMDB

Score: 6 van de 10

On a weekend trip to Hawaii, a plastic surgeon convinces his loyal assistant to pose as his soon-to-be-divorced wife in order to cover up a careless lie he told to his much-younger girlfriend.

Acteurs in Just Go With It

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Just Go With It

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

In Good Hands 2
Een pas met elkaar herenigde vader en zoon worstelen met een nieuw begin na een tragedie. Kunnen ze de leegte opvullen die hun geliefde vrouw en moeder heeft achtergelaten?
Mother of the Bride
Een zorgzame moeder vliegt naar een tropisch eiland voor de bruiloft van haar dochter en ontdekt dat de vader van de bruidegom haar ex is, die ze al vele jaren niet heeft gezien.
Honeymoonish
Een pasgetrouwd stel gaat op huwelijksreis en ontdekt dat ze in bijna elk opzicht verschillend zijn — maar kunnen deze tegenpolen elkaar aantrekken?
Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn
Iris heeft tot nu toe een geweldig leven met Reza. Maar een zwangerschap, een aanstaande bruiloft en een grote chaos dreigen een einde te maken aan haar geluk.
Love, Divided
Valentina is een jonge pianiste die een nieuw leven begint. Haar buurman David is een uitvinder die niet van lawaai houdt. Een flinterdunne muur wakkert wederzijdse passie aan.