Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La casa de papel

Tv-serie, 2021
La casa de papel
Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren.
De tv-serie La casa de papel is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Deze geweldige misdaadserie won een prijs voor Beste drama bij de International Emmy Awards en de Premios Fénix. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.La casa de papel is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Meeslepend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La casa de papel op IMDB

Score: 7,6 van de 10

A group of very peculiar robbers have assaulted the Factory of Moneda and Timbre to carry out the most perfect robbery in the history of Spain and taking home 2,400 million euros.

Acteurs in La casa de papel

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Spanje) [Origineel];Duits;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals La casa de papel

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Unstable
Een biotech-genie probeert zijn verdriet te verwerken met steun van zijn zoon, die onder de schaduw van zijn vader uit wil komen en het familiebedrijf wil redden.
From Me to You: Kimi ni Todoke
Door haar sombere gedrag heeft Sawako moeite om erbij te horen. Wanneer een extraverte klasgenoot haar echter benadert, neemt haar leven een positieve wending.
Wellmania
Als een succesvolle schrijfster door een gezondheidscrisis haar leven als feestbeest moet herzien, start ze een reis om beter te worden — zelfs als dat haar dood wordt.
Unseen
Een schoonmaakster is wanhopig op zoek naar haar man. Als een gevreesd misdaadsyndicaat tragische gebeurtenissen uit het verleden ophaalt, drijft dit haar tot moord.
Emergency: NYC
In deze pakkende docuserie zien we hoe de medewerkers van de medische hulpdiensten in New York hun intensieve werkzaamheden combineren met hun persoonlijke leven.