Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La casa de papel

Tv-serie, 2017
La casa de papel
Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren.
De tv-serie La casa de papel is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Deze geweldige misdaadserie won een prijs voor Beste drama bij de International Emmy Awards en de Premios Fénix. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La casa de papel op IMDB

Score: 7,6 van de 10

A group of very peculiar robbers have assaulted the Factory of Moneda and Timbre to carry out the most perfect robbery in the history of Spain and taking home 2,400 million euros.

Acteurs in La casa de papel

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Spanje) [Origineel];Duits;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals La casa de papel

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Alma Matters
Alumni van India's elitaire academische instituten delen de harde realiteit, aangename verrassingen en leerzame momenten die ze tijdens hun studie beleefden.
Dream Routes
Deze documentaireserie verkent prachtige reisroutes door Zuid- en Centraal-Azië en staat stil bij diverse landschappen en culturen.
Coming Out Colton
Voormalig NFL-speler en 'Bachelor'-ster Colton Underwood begint aan een reis om zijn nieuwe leven als lid van de LGBTQ-gemeenschap te omarmen.
Black Lagoon
Wanneer een succesvolle Japanse zakenman dood wordt geacht na zijn ontvoering door piraten, start hij een nieuw leven als piraat tussen zijn ontvoerders.
The Young Pope
De jonge en charismatische Lenny Belardo wordt verkozen tot de eerste Amerikaanse paus, maar zijn eigenzinnigheid en problemen alarmeren het Vaticaan.