Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La casa de papel

Tv-serie, 2021
La casa de papel
Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren.
De tv-serie La casa de papel is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Deze geweldige misdaadserie won een prijs voor Beste drama bij de International Emmy Awards en de Premios Fénix. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.La casa de papel is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Meeslepend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La casa de papel op IMDB

Score: 7,6 van de 10

A group of very peculiar robbers have assaulted the Factory of Moneda and Timbre to carry out the most perfect robbery in the history of Spain and taking home 2,400 million euros.

Acteurs in La casa de papel

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Spanje) [Origineel];Duits;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals La casa de papel

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Só Se For Por Amor
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.