Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mijn vader, de premiejager

Tv-serie, 2023
Mijn vader, de premiejager
An intergalactic bounty hunter takes dad duty to new extremes when his two kids accidentally hitch a ride with him to outer space and crash his mission.
De tv-serie Mijn vader, de premiejager is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Ruimte-epos met Laz Alonso, Yvonne Orji, Priah Ferguson, JeCobi Swain en Rob Riggle. Met een thema gezongen door Redman. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Exciting.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Mijn vader, de premiejager

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans;Ned
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Mijn vader, de premiejager

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bros
Nadat ze schokkend nieuws hebben ontvangen, reizen twee beste vrienden van Jeruzalem naar Krakau voor een voetbalwedstrijd, in de hoop hun problemen achter zich te laten.
Our Living World
Deze prachtige natuurserie, verteld door Cate Blanchett, onderzoekt de intelligentie, vindingrijkheid en onderlinge verbondenheid van het leven op onze planeet.
Good Times
In deze gedurfde adaptatie van de tv-klassieker probeert de nieuwe generatie van de familie Evans het hoofd boven water te houden in een sociale huurwoning in Chicago.
Baby Reindeer
Wanneer een berooide comedian uit medelijden met een kwetsbare vrouw flirt, ontketent dit een verstikkende obsessie die het leven van beiden dreigt te verwoesten.
THE MAGIC PRANK SHOW with Justin Willman
Goochelaar, comedian en meesterbeduvelaar Justin Willman en zijn team halen geraffineerde grappen uit met nietsvermoedende doelwitten om mensen te helpen wraak te nemen.