Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mijn vader, de premiejager

Tv-serie, 2023
Mijn vader, de premiejager
An intergalactic bounty hunter takes dad duty to new extremes when his two kids accidentally hitch a ride with him to outer space and crash his mission.
De tv-serie Mijn vader, de premiejager is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Ruimte-epos met Laz Alonso, Yvonne Orji, Priah Ferguson, JeCobi Swain en Rob Riggle. Met een thema gezongen door Redman. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Exciting.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Mijn vader, de premiejager

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans;Ned
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Mijn vader, de premiejager

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Decameron
Terwijl de builenpest zich door Italië verspreidt, trekt een groep edelen en bedienden zich terug in een villa, waar hun weelderige verblijf al snel uitdraait op chaos.
Tribhuvan Mishra CA Topper
Een bankcrisis dwingt de accountant Tribhuvan Mishra om als sekswerker te beginnen. Betekent dit dubbele bestaan het einde van zijn problemen of creëert het juist nieuwe?
Wonderoos
Ga mee met dierenvriendjes Kiki, Harry, Ollie, Connie en Sammie die nieuwe vriendjes maken, nieuw eten proberen en andere dingen voor het eerst beleven in het bonte Roe-stad.
Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Doctor Climax
Thailand, begin jaren 1970. Een dermatoloog ontketent onverwacht een massale seksuele bewustwording als Doctor Climax, een krantencolumnist die geen taboe uit de weg gaat.