Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mr. Midnight: Beware The Monsters

Tv-serie, 2022
Mr. Midnight: Beware The Monsters
Een ooit doodgewone tiener en zijn vrienden worden paranormale rechercheurs. Onder het pseudoniem 'Mr. Midnight' leggen ze hun avonturen vast in een blog.
De tv-serie Mr. Midnight: Beware The Monsters is uitgebracht in 2022. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Mr. Midnight: Beware The Monsters is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Onheilspellend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Mr. Midnight: Beware The Monsters

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Mr. Midnight: Beware The Monsters

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Joko Anwar's Nightmares and Daydreams
Verhalen over bovennatuurlijke scifi-verschijnselen ontvouwen zich in deze verzameling van zeven surrealistische, samenvallende verhalen van schrijver-regisseur Joko Anwar.
Hierarchy
Slechts een kleine groep leerlingen schrijft de wet voor op Jusin High School. Maar dan veroorzaakt een geheimzinnige nieuwe leerling een barst in hun ondoordringbare wereld.
Garouden: The Way of the Lone Wolf
De voortvluchtige Juzo Fujimaki wordt gechanteerd om deel te nemen aan een illegaal toernooi waarin hij het moet opnemen tegen topvechters in dodelijke duels.
Bodkin
In een charmant Iers dorp met duistere, vreselijke geheimen vinden mysterieuze verdwijningen plaats. Decennia later gaat een bonte groep podcasters op onderzoek uit.
A Man in Full
Een vastgoedmagnaat uit Atlanta met meedogenloze vijanden gaat plotseling failliet en moet zijn weg terug naar de top zien te vinden wanneer zijn imperium af begint te brokkelen.