Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Holiday Calendar

Film, 2018, 95 minuten
The Holiday Calendar
Een getalenteerde fotografe die vastzit in een uitzichtloze baan, erft een antieke adventkalender die mogelijk de toekomst voorspelt en haar de weg wijst naar de liefde.
De film The Holiday Calendar is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 95 minuten. Kat Graham (How It Ends, The Vampire Diaries) speelt samen met acteur en muzikant Quincy Brown (Star) de hoofdrol. Geschikt voor alle leeftijden.The Holiday Calendar is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Holiday Calendar op IMDB

Score: 5,7 van de 10

A struggling but talented photographer inherits an antique holiday advent calendar, the contents of which seem to predict the future. Will this magical calendar lead her to love this holiday season?

Acteurs in The Holiday Calendar

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie;Duits;Engels [Origineel];Turks
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals The Holiday Calendar

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
Un nommé La Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.