Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Holiday Calendar

Film, 2018, 95 minuten
The Holiday Calendar
Een getalenteerde fotografe die vastzit in een uitzichtloze baan, erft een antieke adventkalender die mogelijk de toekomst voorspelt en haar de weg wijst naar de liefde.
De film The Holiday Calendar is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 95 minuten. Kat Graham (How It Ends, The Vampire Diaries) speelt samen met acteur en muzikant Quincy Brown (Star) de hoofdrol. Geschikt voor alle leeftijden.The Holiday Calendar is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Holiday Calendar op IMDB

Score: 5,7 van de 10

A struggling but talented photographer inherits an antique holiday advent calendar, the contents of which seem to predict the future. Will this magical calendar lead her to love this holiday season?

Acteurs in The Holiday Calendar

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie;Duits;Engels [Origineel];Turks
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals The Holiday Calendar

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Thelma de eenhoorn
Een ambitieuze zingende pony wordt plotseling beroemd wanneer ze verandert in een glitterende eenhoorn. Maar de weg naar succes gaat niet over rozen.
The 8 Show
Acht mensen zitten opgesloten in een hoog, mysterieus gebouw en nemen deel aan een verleidelijke maar gevaarlijke show. Hoe langer ze het volhouden, hoe meer ze verdienen.
Power
Duik in de onbekende geschiedenis van de Amerikaanse politie in deze intrigerende documentaire die de vraag stelt: wie is machtiger, het volk of de politie?
Monster
Twee jongeren worden ontvoerd en meegenomen naar een verlaten huis. Het meisje ontsnapt, maar keert terug om haar vriend te helpen ontsnappen.
Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal
Een datingsite voor buitenechtelijke affaires wordt gehackt en de persoonlijke gegevens van miljoenen gebruikers komen op straat te liggen. Met desastreuze gevolgen.