Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Holiday Calendar

Film, 2018, 95 minuten
The Holiday Calendar
Een getalenteerde fotografe die vastzit in een uitzichtloze baan, erft een antieke adventkalender die mogelijk de toekomst voorspelt en haar de weg wijst naar de liefde.
De film The Holiday Calendar is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 95 minuten. Kat Graham (How It Ends, The Vampire Diaries) speelt samen met acteur en muzikant Quincy Brown (Star) de hoofdrol. Geschikt voor alle leeftijden.The Holiday Calendar is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Holiday Calendar op IMDB

Score: 5,7 van de 10

A struggling but talented photographer inherits an antique holiday advent calendar, the contents of which seem to predict the future. Will this magical calendar lead her to love this holiday season?

Acteurs in The Holiday Calendar

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie;Duits;Engels [Origineel];Turks
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals The Holiday Calendar

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vortex
De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.
Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
Scoop
Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.
A Beautiful Life
Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.
Siren: Survive the Island
24 vrouwelijke politieagenten, brandweerlieden, bodyguards, soldaten, sporters en stuntvrouwen werken samen om te overleven op een afgelegen eiland.