Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Paddleton

Film, 2019, 89 minuten
Paddleton
Nadat Michael heeft gehoord dat hij kanker heeft en ongeneeslijk ziek is, vraagt hij zijn buurman en vriend Andy om hem te helpen een einde aan zijn leven te maken.
De film Paddleton is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 89 minuten. Mark Duplass en Ray Romano zorgen voor de nodige droge humor in deze bitterzoete bromance. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Paddleton is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geestig, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Paddleton op IMDB

Score: 7,2 van de 10

An unlikely friendship between two misfit neighbors becomes an unexpectedly emotional journey when the younger man is diagnosed with terminal cancer.

Acteurs in Paddleton

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans;Duits;Spaans (Spanje);Turks
Ondertiteling: Engels;Duits;Nederlands;Frans;Spaans (Spanje)

Meer zoals Paddleton

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Through My Window 3: Looking at You
Raquel en Ares kunnen elkaar niet vergeten, zelfs niet als ze met anderen daten. Komen ze ondanks de druk van de familie in het laatste deel van de trilogie weer bij elkaar?
Mea Culpa
Als een strafrechtadvocaat de zaak aanneemt van een kunstenaar die wordt beschuldigd van moord, moet ze kiezen tussen familie, plicht en haar eigen gevaarlijke verlangens.
Avatar The Last Airbender
Een jongen die bekendstaat als de Avatar, moet de vier elementaire krachten beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.
Can I Tell You A Secret?
Het leven van drie vrouwen verandert voorgoed wanneer een stalker hun socialmedia-accounts hackt. En zij zijn slechts een fractie van zijn vele slachtoffers.
Einstein and the Bomb
Wat gebeurde er nadat Einstein was gevlucht uit nazi-Duitsland? Dit docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van een gekweld genie.