Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Paddleton

Film, 2019, 89 minuten
Paddleton
Nadat Michael heeft gehoord dat hij kanker heeft en ongeneeslijk ziek is, vraagt hij zijn buurman en vriend Andy om hem te helpen een einde aan zijn leven te maken.
De film Paddleton is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 89 minuten. Mark Duplass en Ray Romano zorgen voor de nodige droge humor in deze bitterzoete bromance. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Paddleton is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geestig, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Paddleton op IMDB

Score: 7,2 van de 10

An unlikely friendship between two misfit neighbors becomes an unexpectedly emotional journey when the younger man is diagnosed with terminal cancer.

Acteurs in Paddleton

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans;Duits;Spaans (Spanje);Turks
Ondertiteling: Engels;Duits;Nederlands;Frans;Spaans (Spanje)

Meer zoals Paddleton

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hot Seat
Een onzichtbare afperser houdt een IT-expert gevangen op een bureaustoel met een bom. Als hij wil overleven, moet hij de identiteit van de dader onthullen voordat de tijd om is.
The Hunt for Gold
Op de Wereldruiterspelen in 2018 gaan de ruiters voor goud, terwijl het evenement wordt bedreigd door een orkaan, slechte organisatie en extreme temperaturen.
Wild Boar: The Comeback
Het wilde zwijn was door de eeuwenlange jacht bijna uitgestorven. Maar door hun veerkracht en intelligentie neemt hun aantal nu weer toe in heel Europa.
Wild Venice
Ontdek een minder bekend deel van Venetië: dat van de wilde dieren. In koraalriffen en verborgen tuinen vind je alles, van giftige zoogdieren tot vreemde zeewezens.
Cloaca
Vier voormalige studentenvrienden van in de veertig herenigen zich, maar is hun vriendschap sterk genoeg om de harde waarheden van volwassenheid te overleven?