Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Replacing Chef Chico

Tv-serie, 2023
Replacing Chef Chico
Als een chef-kok in coma raakt, is het aan zijn toegewijde souschef om de sluiting te vermijden van hun Filipijnse gastronomische restaurant.
De tv-serie Replacing Chef Chico is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Alessandra de Rossi, Piolo Pascual en Sam Milby spelen in dit romantische drama, geschreven door Antoinette Jadaone. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Replacing Chef Chico is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Inspirerend, Aangrijpend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Replacing Chef Chico

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Latijns-Amerika);Filipijns - Audiodescriptie;Filipijns [Origineel];Indonesisch
Ondertiteling: Duits;Engels;Filipijns;Frans;Nederlands

Meer zoals Replacing Chef Chico

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Vince Staples Show
De rapper en acteur Vince Staples, die enigszins beroemd en rijk is, staat voor de uitdagingen en verrassingen van het dagelijks leven in zijn woonplaats The Beach.
House of Ninjas
Een disfunctioneel gezin dat ooit een geducht ninjabestaan leidde, moet jaren later opnieuw schimmige missies ondernemen om een reeks dreigingen af te wenden.
One Day
Nadat Emma en Dexter samen naar het afstudeerfeest zijn geweest, scheiden hun wegen, maar hun levens blijven met elkaar verweven. Gebaseerd op de roman van David Nicholls.
Luz
Luz
Het avontuurlijke schoolmeisje Luz wordt opgevoed door een vriendelijke Kaingang-familie. Samen met haar vuurvliegje gaat ze op zoek naar de waarheid over haar afkomst.
Let's Talk About CHU
Parttimevlogger Chu Ai praat via haar kanaal openhartig over seks. Maar in het dagelijkse leven heeft ze meer moeite met dit onderwerp.