Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sabotage

Film, 2014, 109 minuten, 951 beoordelingen
Sabotage
Een topteam van DEA-agenten pleegt een gedurfde overval en steelt 10 miljoen dollar aan drugsgeld. Ze worden meteen het doelwit van een onbekende moordenaar.
De film Sabotage is uitgebracht in 2014 en duurt 109 minuten. Indrukwekkende acteerprestaties van Arnold Schwarzenegger, Terrence Howard, Joe Manganiello en Sam Worthington. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sabotage op Moviemeter

Score: 2,68 van de 5

Een team van een elitekorps van de narcoticabrigade steelt miljoenen aan contant geld uit een beveiligd onderkomen van een drugskartel, tijdens het uitvoeren van een 'normale' operatie. Het lijkt er op dat de missie geslaagd is en het team wegkomt met de misdaad, totdat iemand de leden van het team één voor één begint te vermoorden.

Sabotage op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Sabotage is a movie starring Arnold Schwarzenegger, Sam Worthington, and Terrence Howard. Members of an elite DEA task force find themselves being taken down one by one after they rob a drug cartel safe house.

Acteurs in Sabotage

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Sabotage

Inside Man

Inside Man

(2006)

Tower Heist

Tower Heist

(2011)

Jack Reacher

Jack Reacher

(2012)

Dead Man Down

Dead Man Down

(2013)

Escape Plan

Escape Plan

(2013)

November Man

November Man

(2014)

Tokarev

Tokarev

(2014)

Triple Nine

Triple Nine

(2016)

The Bad Batch

The Bad Batch

(2016)

Wheelman

Wheelman

(2017)

Savage Dog

Savage Dog

(2017)

Security

Security

(2017)

6 Days

6 Days

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
MAKE MY DAY
Op een geïsoleerde ijzige planeet die een mooie toekomst belooft, worden gevangenen gedwongen een zeldzame energiebron op te graven die leidt tot een dodelijke ontdekking.
Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
A Man Named Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.