Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sabotage

Film, 2014, 109 minuten, 951 beoordelingen
Sabotage
Een topteam van DEA-agenten pleegt een gedurfde overval en steelt 10 miljoen dollar aan drugsgeld. Ze worden meteen het doelwit van een onbekende moordenaar.
De film Sabotage is uitgebracht in 2014 en duurt 109 minuten. Indrukwekkende acteerprestaties van Arnold Schwarzenegger, Terrence Howard, Joe Manganiello en Sam Worthington. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sabotage op Moviemeter

Score: 2,68 van de 5

Een team van een elitekorps van de narcoticabrigade steelt miljoenen aan contant geld uit een beveiligd onderkomen van een drugskartel, tijdens het uitvoeren van een 'normale' operatie. Het lijkt er op dat de missie geslaagd is en het team wegkomt met de misdaad, totdat iemand de leden van het team één voor één begint te vermoorden.

Sabotage op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Sabotage is a movie starring Arnold Schwarzenegger, Sam Worthington, and Terrence Howard. Members of an elite DEA task force find themselves being taken down one by one after they rob a drug cartel safe house.

Acteurs in Sabotage

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Sabotage

Inside Man

Inside Man

(2006)

Tower Heist

Tower Heist

(2011)

Jack Reacher

Jack Reacher

(2012)

November Man

November Man

(2014)

Tokarev

Tokarev

(2014)

Triple Nine

Triple Nine

(2016)

The Bad Batch

The Bad Batch

(2016)

Wheelman

Wheelman

(2017)

Savage Dog

Savage Dog

(2017)

Security

Security

(2017)

Escape Plan

Escape Plan

(2013)

Dead Man Down

Dead Man Down

(2013)

6 Days

6 Days

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Mea Culpa
Als een strafrechtadvocaat de zaak aanneemt van een kunstenaar die wordt beschuldigd van moord, moet ze kiezen tussen familie, plicht en haar eigen gevaarlijke verlangens.
Avatar The Last Airbender
Een jongen die bekendstaat als de Avatar, moet de vier elementaire krachten beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.
Can I Tell You A Secret?
Het leven van drie vrouwen verandert voorgoed wanneer een stalker hun socialmedia-accounts hackt. En zij zijn slechts een fractie van zijn vele slachtoffers.
Little Nicholas: Life of a Scoundrel
Als tiener bewoog Kleine Nicolás zich tussen politici, miljonairs en zelfs leden van de koninklijke familie. Deze docu bevat opnieuw cruciale getuigenissen over deze zaak.
House of Ninjas
Een disfunctioneel gezin dat ooit een geducht ninjabestaan leidde, moet jaren later opnieuw schimmige missies ondernemen om een reeks dreigingen af te wenden.