Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

6 Days

Film, 2017, 94 minuten
6 Days
Bewapende mannen nemen in 1980 de Iraanse ambassade over. Tijdens de zes dagen lange gespannen impasse bereiden Britse elitesoldaten zich voor op een gevaarlijke inval.
De film 6 Days is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 94 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

6 Days op Moviemeter

Score: 2,83 van de 5

In april 1980 bestormen gewapende mannen de Iraanse ambassade in Princes Gate in Londen. Ze nemen alle aanwezigen in gijzeling. In een tijdsbestek van 6 dagen vindt er een gespannen impasse plaats. Al die tijd staat een een groep van hoog opgeleide militairen van de SAS gereed om een inval in het gebouw uit te voeren.

6 Days op IMDB

Score: 6,1 van de 10

In April 1980, armed gunmen stormed the Iranian Embassy in Princes Gate, London and took all inside hostage. Over the next six days a tense standoff took place, all the while a group of highly trained soldiers from the SAS prepared for a raid the world had never seen.

Acteurs in 6 Days

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Spaans;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals 6 Days

Defiance

Defiance

(2008)

Taken 2

Taken 2

(2012)

Taken 3

Taken 3

(2014)

War Machine

War Machine

(2017)

Spectral

Spectral

(2016)

Shooter

Shooter

(2018)

Fauda

Fauda

(2020)

Wheelman

Wheelman

(2017)

Marauders

Marauders

(2016)

Sand Castle

Sand Castle

(2017)

Bright

Bright

(2017)

Dope

Dope

(2019)

The Ritual

The Ritual

(2018)

Takers

Takers

(2010)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
Goyo
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.
Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.