Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

6 Days

Film, 2017, 94 minuten
6 Days
Bewapende mannen nemen in 1980 de Iraanse ambassade over. Tijdens de zes dagen lange gespannen impasse bereiden Britse elitesoldaten zich voor op een gevaarlijke inval.
De film 6 Days is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 94 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

6 Days op Moviemeter

Score: 2,83 van de 5

In april 1980 bestormen gewapende mannen de Iraanse ambassade in Princes Gate in Londen. Ze nemen alle aanwezigen in gijzeling. In een tijdsbestek van 6 dagen vindt er een gespannen impasse plaats. Al die tijd staat een een groep van hoog opgeleide militairen van de SAS gereed om een inval in het gebouw uit te voeren.

6 Days op IMDB

Score: 6,1 van de 10

In April 1980, armed gunmen stormed the Iranian Embassy in Princes Gate, London and took all inside hostage. Over the next six days a tense standoff took place, all the while a group of highly trained soldiers from the SAS prepared for a raid the world had never seen.

Acteurs in 6 Days

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Spaans;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals 6 Days

Defiance

Defiance

(2008)

Taken 2

Taken 2

(2012)

Taken 3

Taken 3

(2014)

Triple Nine

Triple Nine

(2015)

War Machine

War Machine

(2017)

Spectral

Spectral

(2016)

Shooter

Shooter

(2018)

Fauda

Fauda

(2018)

Wheelman

Wheelman

(2017)

Marauders

Marauders

(2016)

Sand Castle

Sand Castle

(2017)

Bright

Bright

(2017)

Dope

Dope

(2018)

The Ritual

The Ritual

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.