Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sangre en la Boca

Tiger - Blood in Mouth
Film, 2016, 97 minuten
Sangre en la Boca
De wat oudere bokser Ramón krijgt nieuwe energie als hij de felle jonge bokser Deborah ontmoet. Door hun ongeremde passie heeft hij alleen nog maar oog voor haar.
De film Sangre en la Boca is uitgebracht in 2016 en duurt 97 minuten. Deze film is Sensueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sangre en la Boca op Moviemeter

Score: 2,33 van de 5

Ramón is een ouder wordende bokser met de bijnaam "De Tijger". Nadat hij zijn laatste gevecht gewonnen heeft besluit hij met pensioen te gaan. Zijn plan is om een bedrijf over te nemen met zijn Italiaanse vrouw. De vooruitzichten zijn echter niet volledig zoals hij gehoopt had. Hij krijgt nieuwe energie als hij de felle jonge bokser Deborah ontmoet. Door hun ongeremde passie heeft hij alleen nog maar oog voor haar.

Sangre en la Boca op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Ramón Alvia is a professional boxer who, although he has won several international championships, is a old and is at the end of his career. He resists. In the gym, Ramon discovers among the young boxers Deborah, a beautiful girl...

Acteurs in Sangre en la Boca

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Spaans

Meer zoals Sangre en la Boca

Loser

Loser

(2010)

Las elegidas

Las elegidas

(2015)

White Girl

White Girl

(2016)

Abzurdah

Abzurdah

(2015)

Jonas

Jonas

(2015)

Interrogation

Interrogation

(2015)

Autohead

Autohead

(2016)

Maroon

Maroon

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Soltera codiciada 2
De toekomst van haar twee beste vriendinnen ziet er rooskleurig uit. Maar Ma Fé zelf is blut en heeft geen inspiratie vlak voor de strakke deadline van haar boek.
Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.
Love at First Sight
Ze ontmoeten elkaar in het vliegtuig, maar raken elkaar kwijt door een speling van het lot. De kans is klein dat ze elkaar ooit nog terugzien, maar in de liefde is alles mogelijk.