Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sangre en la Boca

Tiger - Blood in Mouth
Film, 2016, 97 minuten
Sangre en la Boca
De wat oudere bokser Ramón krijgt nieuwe energie als hij de felle jonge bokser Deborah ontmoet. Door hun ongeremde passie heeft hij alleen nog maar oog voor haar.
De film Sangre en la Boca is uitgebracht in 2016 en duurt 97 minuten. Deze film is Sensueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sangre en la Boca op Moviemeter

Score: 2,33 van de 5

Ramón is een ouder wordende bokser met de bijnaam "De Tijger". Nadat hij zijn laatste gevecht gewonnen heeft besluit hij met pensioen te gaan. Zijn plan is om een bedrijf over te nemen met zijn Italiaanse vrouw. De vooruitzichten zijn echter niet volledig zoals hij gehoopt had. Hij krijgt nieuwe energie als hij de felle jonge bokser Deborah ontmoet. Door hun ongeremde passie heeft hij alleen nog maar oog voor haar.

Sangre en la Boca op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Ramón Alvia is a professional boxer who, although he has won several international championships, is a old and is at the end of his career. He resists. In the gym, Ramon discovers among the young boxers Deborah, a beautiful girl...

Acteurs in Sangre en la Boca

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Spaans

Meer zoals Sangre en la Boca

Loser

Loser

(2010)

Las elegidas

Las elegidas

(2015)

White Girl

White Girl

(2016)

Abzurdah

Abzurdah

(2015)

Jonas

Jonas

(2015)

Interrogation

Interrogation

(2015)

Maroon

Maroon

(2016)

Autohead

Autohead

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Doctor Climax
Thailand, begin jaren 1970. Een dermatoloog ontketent onverwacht een massale seksuele bewustwording als Doctor Climax, een krantencolumnist die geen taboe uit de weg gaat.
Hierarchy
Slechts een kleine groep leerlingen schrijft de wet voor op Jusin High School. Maar dan veroorzaakt een geheimzinnige nieuwe leerling een barst in hun ondoordringbare wereld.
Basma
Een jonge Saoedische vrouw die in het buitenland studeert, keert terug naar Jeddah. Daar ontdekt ze dat haar familie een pijnlijke gebeurtenis voor haar heeft achtergehouden.
A Part of You
In dit emotionele en bitterzoete coming-of-age-drama over mensen die een dierbare verliezen, worstelt een tiener om de brokstukken van haar gebroken wereld op te rapen.
Eric
In de jaren 80 zoekt een wanhopige vader samen met een vastberaden agent in New York naar zijn vermiste negenjarige zoon, terwijl hij tegen zijn eigen demonen vecht.