Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sangre en la Boca

Tiger - Blood in Mouth
Film, 2016, 97 minuten
Sangre en la Boca
De wat oudere bokser Ramón krijgt nieuwe energie als hij de felle jonge bokser Deborah ontmoet. Door hun ongeremde passie heeft hij alleen nog maar oog voor haar.
De film Sangre en la Boca is uitgebracht in 2016 en duurt 97 minuten. Deze film is Sensueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sangre en la Boca op Moviemeter

Score: 2,33 van de 5

Ramón is een ouder wordende bokser met de bijnaam "De Tijger". Nadat hij zijn laatste gevecht gewonnen heeft besluit hij met pensioen te gaan. Zijn plan is om een bedrijf over te nemen met zijn Italiaanse vrouw. De vooruitzichten zijn echter niet volledig zoals hij gehoopt had. Hij krijgt nieuwe energie als hij de felle jonge bokser Deborah ontmoet. Door hun ongeremde passie heeft hij alleen nog maar oog voor haar.

Sangre en la Boca op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Ramón Alvia is a professional boxer who, although he has won several international championships, is a old and is at the end of his career. He resists. In the gym, Ramon discovers among the young boxers Deborah, a beautiful girl...

Acteurs in Sangre en la Boca

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Spaans

Meer zoals Sangre en la Boca

Loser

Loser

(2010)

Las elegidas

Las elegidas

(2015)

White Girl

White Girl

(2016)

Abzurdah

Abzurdah

(2015)

Jonas

Jonas

(2015)

Interrogation

Interrogation

(2015)

Autohead

Autohead

(2016)

Maroon

Maroon

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tribhuvan Mishra CA Topper
Een bankcrisis dwingt de accountant Tribhuvan Mishra om als sekswerker te beginnen. Betekent dit dubbele bestaan het einde van zijn problemen of creëert het juist nieuwe?
Master of the House
Na de dood van hun patriarch, die zijn diamantenimperium achterlaat - en de huishoudster met wie hij onlangs getrouwd is - komt een familie in een machtsstrijd terecht.
The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.