Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Search for Life in Space

Documentaire, 2016, 32 minuten
The Search for Life in Space
Astrobiologen kijken naar Jupiter, Mars en extreme omgevingen op aarde om te kunnen bepalen of we alleen zijn in het heelal.
De documentaire The Search for Life in Space is uitgebracht in 2016 en duurt 32 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.The Search for Life in Space is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Search for Life in Space op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Journey from the depths of the Pacific Ocean into the far reaches of space on a quest to find something that changes everything...signs of life, somewhere else in the universe. With ...

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals The Search for Life in Space

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Black Barbie
Ontdek het onvertelde verhaal van de eerste zwarte Barbie en de cruciale rol die drie vooruitstrevende vrouwen bij Mattel speelden bij het maken van een pop die op hen leek.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Duizenden terracottakrijgers bewaakten de graftombe van de eerste Chinese keizer. Dit is hun verhaal, verteld aan de hand van archeologisch bewijs en re-enactments.
Rafa Márquez: El Capitán
De Mexicaanse verdediger vertelt over zijn overwinningen en verliezen in de voetbalwereld en daarbuiten, en vertelt over zijn dromen, dwalingen en vastberadenheid.
Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama is weer op vrije voeten en vertelt wat haar aandeel is geweest als berucht valutahandelaar op de zwarte markt in een groot Braziliaans corruptieschandaal.
How to Rob a Bank
In deze documentaire over waargebeurde misdaad pleegt een charmante rebel in Seattle in de jaren 90 een ongekend aantal bankovervallen die zo uit een actiefilm lijken te komen.