Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

All The Bright Places

Film, 2020, 108 minuten
All The Bright Places
Twee tieners met persoonlijke problemen vormen een krachtige band als ze aan een bevrijdende reis beginnen die de wonderen weerspiegelt van Indiana.
De film All The Bright Places is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 108 minuten. Elle Fanning en Justice Smith schitteren als twee verloren zielen in deze op Jennifer Nivens bestseller gebaseerde film. Geschikt voor 12 jaar en ouder. All The Bright Places is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Duister, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

All The Bright Places op IMDB

Score: 6,7 van de 10

The story of Violet and Theodore, who meet and change each other's lives forever. As they struggle with the emotional and physical scars of their past, they discover that even the smallest places and moments can mean something.

Acteurs in All The Bright Places

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals All The Bright Places

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Einstein and the Bomb
Wat gebeurde er nadat Einstein was gevlucht uit nazi-Duitsland? Dit docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van een gekweld genie.
The Heartbreak Agency
Wanneer een sceptische journalist met tegenzin deelneemt aan liefdesverdriettherapie voor een artikel, opent hij uiteindelijk zijn hart voor zijn charmante therapeut.
Players
Een New Yorkse sportjournaliste heeft een draaiboek vol versiertrucs, maar valt onverwachts voor een fling. Kan ze alleen op de korte baan spelen of houdt ze het nu langer vol?
A Soweto Love Story
Een moeder die haar drie alleenstaande zonen graag ziet trouwen, belooft haar huis aan de eerste die in het huwelijksbootje stapt. Het leidt tot een race naar het altaar.
Kül
Van een betoverende fantasie tot een gevaarlijke affaire, het leven van een rijke getrouwde vrouw raakt tijdens het lezen van een ongepubliceerd boek volkomen van de rails.