Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Buddy Games

Film, 2019, 97 minuten
Buddy Games
Een groep levenslange vrienden strijdt om geld in een dolle reeks absurde uitdagingen, en leren zo de ware betekenis van vriendschap.
De film Buddy Games is uitgebracht in 2019 en duurt 97 minuten. Deze rauwe comedy met Josh Duhamel, Olivia Munn en Dax Shepard is tevens Duhamels regiedebuut. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Buddy Games op IMDB

Score: 4,8 van de 10

Josh Duhamel (Transformers) stars in this wild and hilarious, no-holds-barred comedy. After six lifelong friends have a five year falling out, Bob (Duhamel), aka "The Bobfather", reunites his pals for the Buddy Games, an insane competition of absurd physical and mental challenges with the chance to win a $150,000 pot. Now all bets are off, as the determined dudes fight, claw, and party for the big bucks in this star-studded bro-fest featuring Dax Shepard (CHiPs), Olivia Munn (Office Christmas Party) and Kevin Dillon ("Entourage").

Acteurs in Buddy Games

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Buddy Games

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
¡Que viva México!
Na de dood van zijn grootvader, een mijnwerker, reist Pancho met zijn vrouw en kinderen naar zijn geboortestad. Daar ontstaat chaos met zijn familieleden over de erfenis.
Cattivi Pensieri
Een gerespecteerde advocaat stuit in zijn eigen huis op een onbekende man en raakt geobsedeerd door het idee dat zijn vrouw een affaire heeft.
Hannah Gadsby: Something Special
Een paniekerig aanzoek. Een bijzondere bruidstaart. Een beslissende ontmoeting met een konijn. Hannah Gadsby vertelt over de liefde en het huwelijk in deze feelgoodcomedyspecial.
De beentjes van Sint-Hildegard
Een oudere veearts die al 35 jaar samen is met zijn vrouw, voelt zich door haar beperkt en bedenkt een vreemd plan om weg te komen en een tijdje op zichzelf te zijn.