Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cats

Film, 2019, 109 minuten
Cats
De iconische musical van Andrew Lloyd Webber krijgt een nieuw gezicht met deze animatieversie, waarin een groep magische katten zich voorbereidt op de avond van hun jaarlijkse bal.
De film Cats is uitgebracht in 2019 en duurt 109 minuten. In deze liveaction-film hoor je de stemmen van onder meer Judi Dench, Idris Elba, Jennifer Hudson en Taylor Swift. Geschikt voor 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cats op IMDB

Score: 2,7 van de 10

A tribe of cats called the Jellicles must decide yearly which one will ascend to the Heaviside Layer and come back to a new Jellicle life.

Acteurs in Cats

Regisseur

Meer zoals Cats

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Woody Woodpecker Goes to Camp
Woody wordt het bos uitgestuurd en denkt een permanent thuis te hebben gevonden in Kamp Woo Hoo, totdat een inspecteur dreigt het kamp te sluiten.
Stolen
Een jonge vrouw uit de Sámi-gemeenschap in Zweden spoort een moordenaar op om een persoonlijke rekening te vereffenen in dit drama dat geïnspireerd is op ware gebeurtenissen.
Scoop
Dit fictionele drama is geïnspireerd op ware gebeurtenissen en laat zien hoe de vrouwen van Newsnight het beruchte interview met prins Andrew voor elkaar kregen.
Anna Aardbei en het Bloemenfestival
Anna Aardbei wil dolgraag de prijs voor de beste praalwagen winnen op het bloemenfestival van Appelstad, maar een jaloerse influencer en een monsterlijke plant staan in de weg.
The Beautiful Game
Een Engels voetbalteam vertrekt naar Rome voor het WK voor daklozen. Hun getalenteerde nieuwe speler moet zijn verleden loslaten en leren om deel uit te maken van een team.