Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cats

Film, 2019, 110 minuten
Cats
De iconische musical van Andrew Lloyd Webber krijgt een nieuw gezicht met deze animatieversie, waarin een groep magische katten zich voorbereidt op de avond van hun jaarlijkse bal.
De film Cats is uitgebracht in 2019 en duurt 110 minuten. In deze liveaction-film hoor je de stemmen van onder meer Judi Dench, Idris Elba, Jennifer Hudson en Taylor Swift. Geschikt voor 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cats op IMDB

Score: 2,7 van de 10

A tribe of cats called the Jellicles must decide yearly which one will ascend to the Heaviside Layer and come back to a new Jellicle life.

Acteurs in Cats

Regisseur

Meer zoals Cats

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Blood & Gold
In de bittere nadagen van WO II raken een Duitse deserteur en een jonge vrouw verwikkeld in een bloedige strijd met een groep nazi's die op zoek is naar verborgen goud.
Kathal - A Jackfruit Mystery
Wanneer twee waardevolle jackfruits uit de tuin van een politicus verdwijnen, gaat een pittige agente op onderzoek uit, maar dat verloopt niet zoals verwacht.
LEGO Friends The Next Chapter – New Beginnings
De nieuwe vrienden kunnen de chaos van de eerste schooldag overleven en leren elkaar kennen door te bakken voor het Welcome to School Festival.
Fanfic
Twee middelbare scholieren vormen een intense band en proberen hun ware zelf te ontdekken en uit te drukken.
Trial by Fire
Na een brand wordt een man ten onrechte veroordeeld voor de moord op zijn kinderen. Een vrouw die een nauwe band met hem opbouwt, probeert zijn onschuld te bewijzen.