Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit

Documentaire, 2018, 75 minuten
Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit
Deze leuke, charmante documentaire volgt de avonturen van een paar zeer katvriendelijke mensen die hopen dat hun kat wordt uitgeroepen tot de beste kat van Canada.
De documentaire Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit is uitgebracht in 2018 en duurt 75 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze documentaire is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit op IMDB

Score: 6,8 van de 10

Meet the fascinating felines and the people who pamper then in this whimsical look at the ins and outs of Canada's competitive cat show circuit, where the claws come out when a Turkish ...

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Duits;Nederlands

Meer zoals Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Through My Window 3: Looking at You
Raquel en Ares kunnen elkaar niet vergeten, zelfs niet als ze met anderen daten. Komen ze ondanks de druk van de familie in het laatste deel van de trilogie weer bij elkaar?
Mea Culpa
Als een strafrechtadvocaat de zaak aanneemt van een kunstenaar die wordt beschuldigd van moord, moet ze kiezen tussen familie, plicht en haar eigen gevaarlijke verlangens.
Avatar The Last Airbender
Een jongen die bekendstaat als de Avatar, moet de vier elementaire krachten beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.
Can I Tell You A Secret?
Het leven van drie vrouwen verandert voorgoed wanneer een stalker hun socialmedia-accounts hackt. En zij zijn slechts een fractie van zijn vele slachtoffers.
Einstein and the Bomb
Wat gebeurde er nadat Einstein was gevlucht uit nazi-Duitsland? Dit docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van een gekweld genie.