Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit

Documentaire, 2018, 75 minuten
Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit
Deze leuke, charmante documentaire volgt de avonturen van een paar zeer katvriendelijke mensen die hopen dat hun kat wordt uitgeroepen tot de beste kat van Canada.
De documentaire Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit is uitgebracht in 2018 en duurt 75 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze documentaire is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit op IMDB

Score: 6,8 van de 10

Meet the fascinating felines and the people who pamper then in this whimsical look at the ins and outs of Canada's competitive cat show circuit, where the claws come out when a Turkish ...

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Duits;Nederlands

Meer zoals Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Followers
Als een beginnend actrice na een openhartig bericht op Instagram beroemd wordt, kruisen de levens van verschillende vrouwen in Tokio die geluk zoeken in het echte leven.
Pokémon: Mewtwo slaat terug - Evolutie
Ash, Misty en Brock accepteren een uitnodiging van een mysterieuze trainer en ontmoeten Mewtwo, een kunstmatig gecreëerde Pokémon die wil vechten.
Six Windows in the Desert
Deze kortfilms van Saoedische filmmakers laten de nuances van de Saoedi-Arabische cultuur zien, van een theaterstuk tot de nasleep van een vliegtuigongeluk.
The Trials of Gabriel Fernandez
De moord op een jongen en de openbare berechting van voogden en maatschappelijk werkers roepen vragen op over de bescherming van kwetsbare kinderen binnen het systeem.
I Am Not Okay With This
De angstige Syd manoeuvreert zich langs middelbareschoolschaamte, familiedrama en een crush op haar beste vriendin, terwijl ze ontluikende superkrachten moet beheersen.