Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit

Documentaire, 2018, 75 minuten
Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit
Deze leuke, charmante documentaire volgt de avonturen van een paar zeer katvriendelijke mensen die hopen dat hun kat wordt uitgeroepen tot de beste kat van Canada.
De documentaire Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit is uitgebracht in 2018 en duurt 75 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze documentaire is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit op IMDB

Score: 6,8 van de 10

Meet the fascinating felines and the people who pamper then in this whimsical look at the ins and outs of Canada's competitive cat show circuit, where the claws come out when a Turkish ...

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Duits;Nederlands

Meer zoals Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

You People
Als twee millennials uit Los Angeles verliefd worden, komen ze te midden van botsende families en culturen voor de ultieme relatietest te staan: elkaars ouders ontmoeten.
La chica de nieve
Als een klein meisje verdwijnt tijdens een parade in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastberaden om Amaya's ouders te helpen haar te vinden.
Lockwood & Co.
In een door geesten geteisterde wereld zetten drie tieners als paranormale onderzoekers alles op het spel om een ​​duivelse samenzwering te ontrafelen.
Spider-Man: No Way Home (Extended Version)
In deze uitgebreide versie met geschrapte beelden en een speciale inleiding wendt Spider-Man zich tot Doctor Strange voor hulp nadat zijn identiteit is ontmaskerd.
An Action Hero
Door een beschuldiging van moord verandert het leven van een filmster in een excentrieke actiethriller als hij het land ontvlucht met een wraakzuchtige politicus op de hielen.