Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Heartbreak Agency

Film, 2024, 96 minuten
The Heartbreak Agency
Wanneer een sceptische journalist met tegenzin deelneemt aan liefdesverdriettherapie voor een artikel, opent hij uiteindelijk zijn hart voor zijn charmante therapeut.
De film The Heartbreak Agency is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024 en duurt 96 minuten. Geschikt voor 14 jaar en ouder. The Heartbreak Agency is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geestig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Heartbreak Agency

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Duits [Origineel];Engels;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans - Audiodesc
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Spaans (Latijns-Amerika);Frans;Nederlands

Meer zoals The Heartbreak Agency

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Woody Woodpecker Goes to Camp
Woody wordt het bos uitgestuurd en denkt een permanent thuis te hebben gevonden in Kamp Woo Hoo, totdat een inspecteur dreigt het kamp te sluiten.
Love, Divided
Valentina is een jonge pianiste die een nieuw leven begint. Haar buurman David is een uitvinder die niet van lawaai houdt. Een flinterdunne muur wakkert wederzijdse passie aan.
Top Five
Gedurende één dag wordt een New Yorkse cabaretier en acteur geïnterviewd over zijn carrière en het verleden dat hij dacht achter zich te hebben gelaten.
The Tearsmith
Na een moeilijke jeugd in een weeshuis worden Nica en Rigel samen geadopteerd. Vervolgens voelen ze zich door onverwachte, maar onweerstaanbare gevoelens tot elkaar aangetrokken.
Crooks
Een kostbare munt brengt rivaliserende bendes in Europa met elkaar in conflict, waardoor een gepensioneerde kluiskraker moet samenwerken met een gangster voor een laatste overval.