Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Set It Up

Film, 2018, 105 minuten
Set It Up
Twee overwerkte assistenten zijn hard toe aan vakantie en bekokstoven samen een plan om hun bazen, die workaholics zijn, verliefd op elkaar te laten worden.
De film Set It Up is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 105 minuten. Lucy Liu speelt een keiharde sportverslaggeefster tegenover Taye Diggs, Glen Powell en rijzende ster Zoey Deutch. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Set It Up is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Excentriek, Romantisch, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Set It Up op Moviemeter

Score: 2,97 van de 5

Harper en Charlie zijn twee assistenten werkzaam in New York. Hun werkgevers zijn beiden verslaafd aan hun werk en maken het hun personeel weleens lastig. Harper en Charlie vinden hierop een oplossing en organiseren een date voor de bazen. Tijdens het plannen en uitvoeren van hun idee beseffen de assistenten dat er ook romantiek voor hen in de lucht hangt.

Set It Up op IMDB

Two young assistants in New York City realize they can make their lives easier by setting up their workaholics bosses to date. While trying to perpetuate this romantic ruse between their nightmare bosses, the assistants realize they might be right for each other.

Trailer

Acteurs in Set It Up

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Set It Up

Friends

Friends

(2003)

Suits

Suits

(2019)

Life Happens

Life Happens

(2011)

Endless Love

Endless Love

(2014)

The Choice

The Choice

(2016)

Coin Heist

Coin Heist

(2017)

You Me Her

You Me Her

(2020)

Marlon

Marlon

(2018)

Candy Jar

Candy Jar

(2018)

Dynasty

Dynasty

(2021)

Champions

Champions

(2018)

Ibiza

Ibiza

(2018)

Beirut

Beirut

(2018)

Maktub

Maktub

(2018)

Ali's Wedding

Ali's Wedding

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
De tienerturtles en hun mystieke ninjakrachten worden op de proef gesteld wanneer meedogenloze wezens uit een ander universum totale chaos willen veroorzaken.
Darlings
Badru hoopt dat haar opvliegende man zal veranderen als hij stopt met drinken. Maar als hij in zijn woede te ver gaat, zinnen zij en haar moeder op wraak.
Wedding Season
Asha en Ravi voelen de druk van hun ouders om te trouwen. Ze doen alsof ze daten tijdens een zomer vol bruiloften, maar hun list loopt mis als ze echte gevoelens krijgen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
¿Qué culpa tiene el karma?
Als haar jongere zus en de jongen op wie ze verliefd was, zich verloven, moet modeontwerpster Sara uitzoeken of haar vermeende pech de echte oorzaak is van haar tegenslagen.