Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Set It Up

Film, 2018, 105 minuten
Set It Up
Twee overwerkte assistenten zijn hard toe aan vakantie en bekokstoven samen een plan om hun bazen, die workaholics zijn, verliefd op elkaar te laten worden.
De film Set It Up is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 105 minuten. Lucy Liu speelt een keiharde sportverslaggeefster tegenover Taye Diggs, Glen Powell en rijzende ster Zoey Deutch. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Set It Up is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Excentriek, Romantisch, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Set It Up op Moviemeter

Score: 2,97 van de 5

Harper en Charlie zijn twee assistenten werkzaam in New York. Hun werkgevers zijn beiden verslaafd aan hun werk en maken het hun personeel weleens lastig. Harper en Charlie vinden hierop een oplossing en organiseren een date voor de bazen. Tijdens het plannen en uitvoeren van hun idee beseffen de assistenten dat er ook romantiek voor hen in de lucht hangt.

Set It Up op IMDB

Two young assistants in New York City realize they can make their lives easier by setting up their workaholics bosses to date. While trying to perpetuate this romantic ruse between their nightmare bosses, the assistants realize they might be right for each other.

Trailer

Acteurs in Set It Up

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Set It Up

Friends

Friends

(2003)

Suits

Suits

(2018)

Life Happens

Life Happens

(2011)

The Choice

The Choice

(2016)

Coin Heist

Coin Heist

(2017)

You Me Her

You Me Her

(2018)

Marlon

Marlon

(2018)

Candy Jar

Candy Jar

(2018)

Dynasty

Dynasty

(2017)

Champions

Champions

(2018)

Ibiza

Ibiza

(2018)

Beirut

Beirut

(2018)

Maktub

Maktub

(2018)

Ali's Wedding

Ali's Wedding

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.