Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Drunken Master

Film, 1978, 111 minuten
Drunken Master
Een vader is het zat en schakelt een sadistische kungfumeester in dronkemansstijl in om zijn ongehoorzame puberzoon discipline bij te brengen.
De film Drunken Master is uitgebracht in 1978 en duurt 111 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Drunken Master op Moviemeter

Score: 3,59 van de 5

De jonge Wong Fei-Hong (Chan) gaat in de leer bij een kung-fu meester om de geheimen van de Drunken Fist te leren. De kung-fu meester blijkt echter nogal onconventionele methodes te hebben, waardoor Fei-Hong het regelmatig niet meer ziet zitten. Uiteindelijk moet hij toch doorzetten om op te kunnen tegen een slechte kung-fu meester.

Drunken Master op IMDB

Score: 7,6 van de 10

The father of Wong Fei-hong, who has been attempting to teach his son kung-fu, but has found him too disobedient to teach and decides to send him off to his uncle, a cruel and torturous master of the 8-Drunken Genii kung-fu. After much suffering the son comes back to rescue the father from an assassin.

Acteurs in Drunken Master

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Kantonees [Origineel];Spaans (Spanje);Turks;Frans;Duits
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Spaans (Spanje);Duits;Frans

Meer zoals Drunken Master

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
Electronic Dance Music: A Top Export from Germany
De Duitse dj's Alle Farben, Felix Jaehn en Paul van Dyk bieden een kijkje achter de schermen bij hun leven, muziek en shows in Duitsland, Letland en de VS.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.
Scrooge: A Christmas Carol
Op een koude kerstavond wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge geconfronteerd met zijn verleden. Hij heeft één nacht om zijn toekomst te veranderen, voordat het te laat is.