Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Drunken Master

Film, 1978, 111 minuten
Drunken Master
Een vader is het zat en schakelt een sadistische kungfumeester in dronkemansstijl in om zijn ongehoorzame puberzoon discipline bij te brengen.
De film Drunken Master is uitgebracht in 1978 en duurt 111 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Drunken Master op Moviemeter

Score: 3,59 van de 5

De jonge Wong Fei-Hong (Chan) gaat in de leer bij een kung-fu meester om de geheimen van de Drunken Fist te leren. De kung-fu meester blijkt echter nogal onconventionele methodes te hebben, waardoor Fei-Hong het regelmatig niet meer ziet zitten. Uiteindelijk moet hij toch doorzetten om op te kunnen tegen een slechte kung-fu meester.

Drunken Master op IMDB

Score: 7,6 van de 10

The father of Wong Fei-hong, who has been attempting to teach his son kung-fu, but has found him too disobedient to teach and decides to send him off to his uncle, a cruel and torturous master of the 8-Drunken Genii kung-fu. After much suffering the son comes back to rescue the father from an assassin.

Acteurs in Drunken Master

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Kantonees [Origineel];Spaans (Spanje);Turks;Frans;Duits
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Spaans (Spanje);Duits;Frans

Meer zoals Drunken Master

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Through My Window 3: Looking at You
Raquel en Ares kunnen elkaar niet vergeten, zelfs niet als ze met anderen daten. Komen ze ondanks de druk van de familie in het laatste deel van de trilogie weer bij elkaar?
Mea Culpa
Als een strafrechtadvocaat de zaak aanneemt van een kunstenaar die wordt beschuldigd van moord, moet ze kiezen tussen familie, plicht en haar eigen gevaarlijke verlangens.
Avatar The Last Airbender
Een jongen die bekendstaat als de Avatar, moet de vier elementaire krachten beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.
Can I Tell You A Secret?
Het leven van drie vrouwen verandert voorgoed wanneer een stalker hun socialmedia-accounts hackt. En zij zijn slechts een fractie van zijn vele slachtoffers.
Einstein and the Bomb
Wat gebeurde er nadat Einstein was gevlucht uit nazi-Duitsland? Dit docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van een gekweld genie.