Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

El silencio de la ciudad blanca

Film, 2020, 110 minuten
El silencio de la ciudad blanca
Een rechercheur keert terug naar Vitoria-Gasteiz om moorden op te lossen die werden gepleegd in de stijl van een seriemoordenaar die bijna vrijkomt.
De film El silencio de la ciudad blanca is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 110 minuten. Deze thriller met Javier Rey ('Cocaine Coast') en Belén Rueda ('Julia's Eyes') is gebaseerd op de populaire boekenreeks. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

El silencio de la ciudad blanca op IMDB

Score: 5,1 van de 10

A cop returns to the job. A serial killer too returns to the job.

Acteurs in El silencio de la ciudad blanca

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Spaans (Spanje) [Origineel];Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals El silencio de la ciudad blanca

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
Drawing Closer
De 17-jarige Akito heeft nog maar een jaar te leven en vindt betekenis in het leven door een terminaal ziek meisje, dat nog maar zes maanden te leven heeft, vrolijk te maken.
The Song of Names
Tientallen jaren terug verdween zijn geadopteerde broer voor een groot optreden. Na een aanwijzing begint een man aan een enorme reis om de vioolvirtuoos terug te vinden.
Silent Night
Gewond en zonder stem, begint een vader wiens zoon op kerstavond is gedood door een verdwaalde kogel een dodelijke wraakactie tegen de betrokkenen.