Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Red Sea Diving Resort

Film, 2019, 130 minuten
The Red Sea Diving Resort
Geheime agenten openen een nephotel voor toeristen als dekmantel voor het in veiligheid brengen van duizenden Ethiopische vluchtelingen. Geïnspireerd op echte verhalen.
De film The Red Sea Diving Resort is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 130 minuten. Chris Evans en Michael Kenneth Williams ('The Wire') spelen in deze spionagethriller. Met Ben Kingsley en Greg Kinnear. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Red Sea Diving Resort op IMDB

Score: 9 van de 10

Israel's Mossad agents attempt to rescue Ethiopian Jewish refugees in Sudan in 1977.

Acteurs in The Red Sea Diving Resort

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals The Red Sea Diving Resort

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Einstein and the Bomb
Wat gebeurde er nadat Einstein was gevlucht uit nazi-Duitsland? Dit docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van een gekweld genie.
House of Ninjas
Een disfunctioneel gezin dat ooit een geducht ninjabestaan leidde, moet jaren later opnieuw schimmige missies ondernemen om een reeks dreigingen af te wenden.
A Killer Paradox
Als een gewone jongeman per ongeluk iemand vermoordt, volgen er meer moorden en raakt hij verstrikt in een eindeloos kat-en-muisspel met een sluwe rechercheur.
Baby Bandito
Zijn naam is Kevin Tapia. Maar in Europa staat hij bekend als 'Baby Bandito'. Dit is het verhaal van de skater die in Chili de overval van de eeuw pleegde.
Alexander: The Making of a God
Interviews met experts en aangrijpende reconstructies onthullen het buitengewone leven van Alexander de Grote en zijn brandende verlangen om de wereld te veroveren.