Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Red Sea Diving Resort

Film, 2019, 130 minuten
The Red Sea Diving Resort
Geheime agenten openen een nephotel voor toeristen als dekmantel voor het in veiligheid brengen van duizenden Ethiopische vluchtelingen. Geïnspireerd op echte verhalen.
De film The Red Sea Diving Resort is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 130 minuten. Chris Evans en Michael Kenneth Williams ('The Wire') spelen in deze spionagethriller. Met Ben Kingsley en Greg Kinnear. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Red Sea Diving Resort op IMDB

Score: 9 van de 10

Israel's Mossad agents attempt to rescue Ethiopian Jewish refugees in Sudan in 1977.

Acteurs in The Red Sea Diving Resort

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals The Red Sea Diving Resort

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tribhuvan Mishra CA Topper
Een bankcrisis dwingt de accountant Tribhuvan Mishra om als sekswerker te beginnen. Betekent dit dubbele bestaan het einde van zijn problemen of creëert het juist nieuwe?
Master of the House
Na de dood van hun patriarch, die zijn diamantenimperium achterlaat - en de huishoudster met wie hij onlangs getrouwd is - komt een familie in een machtsstrijd terecht.
The Whirlwind
Er ontvouwt zich een turbulente machtsstrijd tussen de premier en vicepremier op de dag dat de president slachtoffer wordt van een moordaanslag.
Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.