Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Red Sea Diving Resort

Film, 2019, 130 minuten
The Red Sea Diving Resort
Geheime agenten openen een nephotel voor toeristen als dekmantel voor het in veiligheid brengen van duizenden Ethiopische vluchtelingen. Geïnspireerd op echte verhalen.
De film The Red Sea Diving Resort is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 130 minuten. Chris Evans en Michael Kenneth Williams ('The Wire') spelen in deze spionagethriller. Met Ben Kingsley en Greg Kinnear. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Red Sea Diving Resort op IMDB

Score: 9 van de 10

Israel's Mossad agents attempt to rescue Ethiopian Jewish refugees in Sudan in 1977.

Acteurs in The Red Sea Diving Resort

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals The Red Sea Diving Resort

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.
The Souvenir
Begin jaren 80 begint een beschermd opgevoede filmstudente te ontdekken wie ze is als ze een relatie krijgt met een stijlvolle, maar dubieuze man.