Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Errementari

Film, 2018, 99 minuten
Errementari
Een norse smid martelt een demon die hij de schuld van zijn ellende geeft. Maar dan klopt een weesmeisje aan dat alles zal veranderen. Gebaseerd op een Baskisch verhaal.
De film Errementari is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 99 minuten. Won in 2017 de publieksprijs voor Beste speelfilm tijdens het San Sebastián Horror and Fantasy Film Festival. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Errementari op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Errementari is a movie starring Kandido Uranga, Uma Bracaglia, and Eneko Sagardoy. An orphaned girl discovers that the reclusive Blacksmith is keeping a demon imprisoned in order to avoid paying his debt to the Devil.

Acteurs in Errementari

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Spanje);Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Turks;Duits;Baskisch - Audiodescriptie;Bask
Ondertiteling: Engels;Duits;Baskisch;Nederlands;Frans

Meer zoals Errementari

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

De Familie Claus 3
Als de bezorging van de pakjes misgaat en opa Noël in de problemen komt, moeten broer en zus Jules en Noor samen Kerstmis zien te redden. Zal het ze lukken?
L’ home que ho volia veure tot
Heinz Stücke verliet Duitsland in 1962 met een fiets, een tent en een doel: alles van de wereld zien. Nu is hij voor het eerst in vijftig jaar weer thuis.
Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Matrimillas
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.