Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Errementari

Film, 2018, 99 minuten
Errementari
Een norse smid martelt een demon die hij de schuld van zijn ellende geeft. Maar dan klopt een weesmeisje aan dat alles zal veranderen. Gebaseerd op een Baskisch verhaal.
De film Errementari is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 99 minuten. Won in 2017 de publieksprijs voor Beste speelfilm tijdens het San Sebastián Horror and Fantasy Film Festival. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Errementari op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Errementari is a movie starring Kandido Uranga, Uma Bracaglia, and Eneko Sagardoy. An orphaned girl discovers that the reclusive Blacksmith is keeping a demon imprisoned in order to avoid paying his debt to the Devil.

Acteurs in Errementari

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Spanje);Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Turks;Duits;Baskisch - Audiodescriptie;Bask
Ondertiteling: Engels;Duits;Baskisch;Nederlands;Frans

Meer zoals Errementari

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Willy and the Guardians of the Lake: Tales from the Lakeside Winter Adventure
Als de winter valt aan het meer, krijgen de Verdies en Gruwels te maken met een gemeenschappelijk gevaar. Willy Walnoot wil zijn kans grijpen om wachter te worden.
There's Something in the Water
Deze documentaire gaat over minderheidsgroepen in Nova Scotia die de strijd aanbinden met ambtenaren over de dodelijke gevolgen van industrieel afval.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Making Unorthodox
De making-of van een film die problemen in een chassidische gemeenschap op authentieke wijze in beeld brengt en onderzoekt welke invloed ze hebben op vrouwenlevens.