Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Errementari

Film, 2018, 99 minuten
Errementari
Een norse smid martelt een demon die hij de schuld van zijn ellende geeft. Maar dan klopt een weesmeisje aan dat alles zal veranderen. Gebaseerd op een Baskisch verhaal.
De film Errementari is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 99 minuten. Won in 2017 de publieksprijs voor Beste speelfilm tijdens het San Sebastián Horror and Fantasy Film Festival. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Errementari op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Errementari is a movie starring Kandido Uranga, Uma Bracaglia, and Eneko Sagardoy. An orphaned girl discovers that the reclusive Blacksmith is keeping a demon imprisoned in order to avoid paying his debt to the Devil.

Acteurs in Errementari

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Spanje);Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Turks;Duits;Baskisch - Audiodescriptie;Bask
Ondertiteling: Engels;Duits;Baskisch;Nederlands;Frans

Meer zoals Errementari

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rising Impact
Wanneer de natuurlijke gave van een derdeklasser voor golf per ongeluk wordt ontdekt door een profspeler, begint de jongen aan een avontuur om 's werelds beste golfer te worden.
Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.
Gangs of Galicia
Als een advocate na de moord op haar vader erachter komt dat hij een dubbelleven had, zint ze op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.
Trigger Warning
Een commando van de Special Forces ontdekt een gevaarlijke samenzwering wanneer ze terugkeert naar haar thuisstad op zoek naar antwoorden over de dood van haar geliefde vader.