Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Godless

Tv-serie, 2017
Godless
Een wrede crimineel terroriseert het Wilde Westen en zoekt een voormalig lid van zijn bende dat een nieuw begin maakte in een rustig stadje waar alleen vrouwen wonen.
De tv-serie Godless is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Jeff Daniels en Merritt Wever wonnen een Emmy voor hun rol in deze Western-saga met Michelle Dockery (Downton Abbey). Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Godless is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Godless op Moviemeter

Score: 3,47 van de 5

In een afgelegen Bulgaars dorp zorgt Gana voor demente mensen. Ze gebruikt hun identiteitsbewijzen om op de zwarte markt fraude mee te plegen. Thuis zorgt ze voor haar werkloze moeder, waar ze nauwelijks mee praat. Haar liefdesrelatie met haar vriend, een monteur, is bekoeld en seksloos en beperkt tot een gezamenlijke morfineverslaving. Het lijkt allemaal geen effect te hebben op Gana's geweten. Het verandert als Gana de muziek van de patiënt Yoan hoort, wiens identiteitskaart ook misbruikt is. Een groeiende bewondering voor de oude man heeft effect op haar geweten en ze is klaar om te veranderen. Als Yoan wordt gearresteerd wegens fraude, begrijpt Gana dat het niet eenvoudig is om op het rechte pad te komen.

Godless op IMDB

Frank Griffin, an outlaw terrorizing the 1880s American West, hunts down Roy Goode, his partner turned enemy. Roy hides out at a ranch as Frank's chase leads him to La Belle, New Mexico - a town mysteriously made up entirely of women.

Acteurs in Godless

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Godless

True Grit

True Grit

(2010)

Fargo

Fargo

(2017)

Marco Polo

Marco Polo

(2016)

Risen

Risen

(2016)

Frontier

Frontier

(2018)

The Duel

The Duel

(2016)

Ozark

Ozark

(2022)

Alias Grace

Alias Grace

(2017)

O Matador

O Matador

(2017)

Mudbound

Mudbound

(2017)

Damnation

Damnation

(2017)

Norsemen

Norsemen

(2020)

Paradox

Paradox

(2018)

Silverado

Silverado

(1985)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
Tamara Falcó: La marquesa
In deze realityserie staat het leven van socialite Tamara Falcó centraal. Ze zoekt en vindt een balans tussen werk, ontspanning en haar beroemde familie.
KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.
Trainwreck: Woodstock '99
Woodstock 1969 stond voor vrede en muziek, maar de revival in 1999 liep uit op drie dagen agressie, rellen en gewonden. Waarom ging het zo vreselijk mis?