Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Godless

Tv-serie, 2017
Godless
Een wrede crimineel terroriseert het Wilde Westen en zoekt een voormalig lid van zijn bende dat een nieuw begin maakte in een rustig stadje waar alleen vrouwen wonen.
De tv-serie Godless is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Jeff Daniels en Merritt Wever wonnen een Emmy voor hun rol in deze Western-saga met Michelle Dockery (Downton Abbey). Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Godless is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Godless op Moviemeter

Score: 3,47 van de 5

In een afgelegen Bulgaars dorp zorgt Gana voor demente mensen. Ze gebruikt hun identiteitsbewijzen om op de zwarte markt fraude mee te plegen. Thuis zorgt ze voor haar werkloze moeder, waar ze nauwelijks mee praat. Haar liefdesrelatie met haar vriend, een monteur, is bekoeld en seksloos en beperkt tot een gezamenlijke morfineverslaving. Het lijkt allemaal geen effect te hebben op Gana's geweten. Het verandert als Gana de muziek van de patiënt Yoan hoort, wiens identiteitskaart ook misbruikt is. Een groeiende bewondering voor de oude man heeft effect op haar geweten en ze is klaar om te veranderen. Als Yoan wordt gearresteerd wegens fraude, begrijpt Gana dat het niet eenvoudig is om op het rechte pad te komen.

Godless op IMDB

Frank Griffin, an outlaw terrorizing the 1880s American West, hunts down Roy Goode, his partner turned enemy. Roy hides out at a ranch as Frank's chase leads him to La Belle, New Mexico - a town mysteriously made up entirely of women.

Acteurs in Godless

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Godless

True Grit

True Grit

(2010)

Fargo

Fargo

(2017)

Marco Polo

Marco Polo

(2016)

Risen

Risen

(2016)

Frontier

Frontier

(2018)

The Duel

The Duel

(2016)

Ozark

Ozark

(2022)

Alias Grace

Alias Grace

(2017)

O Matador

O Matador

(2017)

Mudbound

Mudbound

(2017)

Damnation

Damnation

(2017)

Norsemen

Norsemen

(2020)

Paradox

Paradox

(2018)

Silverado

Silverado

(1985)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lookism
In een maatschappij waarin alles om een mooi uiterlijk draait, leidt een buitenbeentje een dubbelleven op school: hij wisselt tussen twee totaal tegenovergestelde lichamen.
Harry & Meghan
Harry en Meghan vertellen in deze docureeks over hun complexe traject, vanaf hun verkering tot hun afscheid van het koninklijke leven.
Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
The Most Beautiful Flower
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
I Hate Christmas
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.