Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Storm for Christmas

Tv-serie, 2022
A Storm for Christmas
Lotsbestemmingen kruisen elkaar wanneer reizigers en werknemers vast komen te zitten op een luchthaven en gedwongen worden de laatste uren voor Kerstmis samen door te brengen.
De tv-serie A Storm for Christmas is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Regisseur Per-Olav Sørensen en hoofdrolspeelster Ida Elise Broch werken opnieuw samen in deze hartverwarmende kerstserie. Geschikt voor 12 jaar en ouder. A Storm for Christmas is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Bitterzoet, Aangrijpend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in A Storm for Christmas

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Noors - Audiodescriptie;Noors [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Noors;Nederlands

Meer zoals A Storm for Christmas

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The 8 Show
Acht mensen zitten opgesloten in een hoog, mysterieus gebouw en nemen deel aan een verleidelijke maar gevaarlijke show. Hoe langer ze het volhouden, hoe meer ze verdienen.
Thank You, Next
Na een pijnlijke relatiebreuk duikt een jonge advocaat in de verwarrende wereld van het moderne daten, met de onvoorwaardelijke steun van haar beste vrienden.
Bodkin
In een charmant Iers dorp met duistere, vreselijke geheimen vinden mysterieuze verdwijningen plaats. Decennia later gaat een bonte groep podcasters op onderzoek uit.
The Atypical Family
Een familie die ooit gezegend was met unieke superkrachten, verliest deze krachten door hedendaagse problemen, totdat een mysterieuze vrouw alles verandert.
Postcards
Een Nigeriaanse alleenstaande moeder reist voor een medisch onderzoek naar India en blijkt onderweg de levens te beïnvloeden van iedereen die ze ontmoet.