Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mars

Red Planet
Tv-serie, 2016
Mars
Feiten en fictie komen samen in dit docudrama over de reis van de bemanning van een ruimteschip dat in 2033 op een missie gaat om de rode planeet te koloniseren.
De tv-serie Mars is uitgebracht in 2016. Deze serie bevat interviews met astrofysicus Neil deGrasse Tyson en SpaceX-oprichter Elon Musk. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze tv-serie is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mars op Moviemeter

Score: 2,81 van de 5

2032. Zes astronauten staan in een cirkel in het lanceerstation. "Wie van jullie andere prioriteiten heeft dan het redden van de mensheid, kan maar beter wegwezen nu", zegt de commandant. Geen van de zes verroert zich. Dan gaan ze aan boord. De Daedalus staat op het punt te worden gelanceerd. Over een maand of zeven zullen de drie vrouwen en drie mannen de eerste mensen op Mars zijn. Homo sapiens wordt de eerst 'multiplanetaire' soort. Wat voor ziekten er ook op aarde zullen uitbreken, hoe groot de meteorieten ook zijn die de aarde zullen treffen: onze soort zal voortbestaan.

Acteurs in Mars

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Mars

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La chica de nieve
Als een klein meisje verdwijnt tijdens een parade in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastberaden om Amaya's ouders te helpen haar te vinden.
Lockwood & Co.
In een door geesten geteisterde wereld zetten drie tieners als paranormale onderzoekers alles op het spel om een ​​duivelse samenzwering te ontrafelen.
Todo Dia a Mesma Noite
Na een brand in een nachtclub waarbij 242 mensen omkomen, kunnen de ouders van de slachtoffers alleen maar rouwen... en vechten voor gerechtigheid.
Contra las cuerdas
Ángela is vrijgelaten uit de gevangenis en wil het respect terugwinnen van haar dochter, die dol is op lucha libre-worstelen. Ze gaat de ring in als een mysterieus personage.
The Interest of Love
Twee mannen en twee vrouwen die bij dezelfde bank werken raken verstrikt in een gecompliceerde romance als ze ontdekken hoe ver ze bereid zijn te gaan voor de liefde.