Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mars

Red Planet
Tv-serie, 2016
Mars
Feiten en fictie komen samen in dit docudrama over de reis van de bemanning van een ruimteschip dat in 2033 op een missie gaat om de rode planeet te koloniseren.
De tv-serie Mars is uitgebracht in 2016. Deze serie bevat interviews met astrofysicus Neil deGrasse Tyson en SpaceX-oprichter Elon Musk. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze tv-serie is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mars op Moviemeter

Score: 2,81 van de 5

2032. Zes astronauten staan in een cirkel in het lanceerstation. "Wie van jullie andere prioriteiten heeft dan het redden van de mensheid, kan maar beter wegwezen nu", zegt de commandant. Geen van de zes verroert zich. Dan gaan ze aan boord. De Daedalus staat op het punt te worden gelanceerd. Over een maand of zeven zullen de drie vrouwen en drie mannen de eerste mensen op Mars zijn. Homo sapiens wordt de eerst 'multiplanetaire' soort. Wat voor ziekten er ook op aarde zullen uitbreken, hoe groot de meteorieten ook zijn die de aarde zullen treffen: onze soort zal voortbestaan.

Acteurs in Mars

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Mars

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Joko Anwar's Nightmares and Daydreams
Verhalen over bovennatuurlijke scifi-verschijnselen ontvouwen zich in deze verzameling van zeven surrealistische, samenvallende verhalen van schrijver-regisseur Joko Anwar.
Doctor Climax
Thailand, begin jaren 1970. Een dermatoloog ontketent onverwacht een massale seksuele bewustwording als Doctor Climax, een krantencolumnist die geen taboe uit de weg gaat.
Hierarchy
Slechts een kleine groep leerlingen schrijft de wet voor op Jusin High School. Maar dan veroorzaakt een geheimzinnige nieuwe leerling een barst in hun ondoordringbare wereld.
Mindfulness Manual
Van het ritme van dansen tot de flow van schilderen, deze driedelige documentaire verkent verschillende vormen van meditatie in een snel veranderende wereld.
Hitler and the Nazis: Evil on Trial
Deze aangrijpende docuserie onderzoekt de opkomst, heerschappij en berechting van Adolf Hitler en de nazi's, van de periode vóór WO II en de Holocaust tot het proces van Neurenberg.