Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mars

Red Planet
Tv-serie, 2016
Mars
Feiten en fictie komen samen in dit docudrama over de reis van de bemanning van een ruimteschip dat in 2033 op een missie gaat om de rode planeet te koloniseren.
De tv-serie Mars is uitgebracht in 2016. Deze serie bevat interviews met astrofysicus Neil deGrasse Tyson en SpaceX-oprichter Elon Musk. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze tv-serie is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mars op Moviemeter

Score: 2,81 van de 5

2032. Zes astronauten staan in een cirkel in het lanceerstation. "Wie van jullie andere prioriteiten heeft dan het redden van de mensheid, kan maar beter wegwezen nu", zegt de commandant. Geen van de zes verroert zich. Dan gaan ze aan boord. De Daedalus staat op het punt te worden gelanceerd. Over een maand of zeven zullen de drie vrouwen en drie mannen de eerste mensen op Mars zijn. Homo sapiens wordt de eerst 'multiplanetaire' soort. Wat voor ziekten er ook op aarde zullen uitbreken, hoe groot de meteorieten ook zijn die de aarde zullen treffen: onze soort zal voortbestaan.

Acteurs in Mars

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Mars

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.