Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mars

Red Planet
Tv-serie, 2016
Mars
Feiten en fictie komen samen in dit docudrama over de reis van de bemanning van een ruimteschip dat in 2033 op een missie gaat om de rode planeet te koloniseren.
De tv-serie Mars is uitgebracht in 2016. Deze serie bevat interviews met astrofysicus Neil deGrasse Tyson en SpaceX-oprichter Elon Musk. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze tv-serie is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mars op Moviemeter

Score: 2,81 van de 5

2032. Zes astronauten staan in een cirkel in het lanceerstation. "Wie van jullie andere prioriteiten heeft dan het redden van de mensheid, kan maar beter wegwezen nu", zegt de commandant. Geen van de zes verroert zich. Dan gaan ze aan boord. De Daedalus staat op het punt te worden gelanceerd. Over een maand of zeven zullen de drie vrouwen en drie mannen de eerste mensen op Mars zijn. Homo sapiens wordt de eerst 'multiplanetaire' soort. Wat voor ziekten er ook op aarde zullen uitbreken, hoe groot de meteorieten ook zijn die de aarde zullen treffen: onze soort zal voortbestaan.

Acteurs in Mars

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Mars

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vortex
De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.
Scoop
Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.
Siren: Survive the Island
24 vrouwelijke politieagenten, brandweerlieden, bodyguards, soldaten, sporters en stuntvrouwen werken samen om te overleven op een afgelegen eiland.
Turn of the Tide
Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken.
FUBAR
Als een vader en dochter ontdekken dat ze beiden in het geheim werken voor de CIA, verandert een riskante undercovermissie in een disfunctioneel-gezinsprobleem.