Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Robbing Mussolini

Film, 2022, 99 minuten
Robbing Mussolini
Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog plant een groep verzetsstrijders een onmogelijke overval: de schat van Mussolini stelen uit het fascistische hoofdkwartier in Milaan.
De film Robbing Mussolini is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 99 minuten. De voor een Golden Globe genomineerde Renato De Maria regisseerde deze alternatieve versie van het einde van WO II. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Robbing Mussolini is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Robbing Mussolini

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans;Italiaans - Audiodescriptie;Italiaans [O
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals Robbing Mussolini

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.
Freestyle
Een beginnende rapper met een crimineel verleden heeft geld nodig voor tijd in de opnamestudio en zet een riskante drugsdeal op touw die hem alles kan kosten.
Suspect X
Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in een misdaadonderzoek. Haar buurman, die wiskunde doceert, schiet te hulp en een volhardende agent bijt zich vast in de zaak.
Ehrengard: The Art of Seduction
Een liefdesexpert die is aangesteld om de verlegen zoon van de groothertogin de kunst der liefde bij te brengen, raakt verwikkeld in een schandaal én een eigen romance.
Las cintas de Rosa Peral
Deze documentaire over waargebeurde misdaad brengt Rosa Perals eerste interview uit de gevangenis sinds haar veroordeling voor de moord op haar partner met hulp van een ex-minnaar.