Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Robbing Mussolini

Film, 2022, 99 minuten
Robbing Mussolini
Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog plant een groep verzetsstrijders een onmogelijke overval: de schat van Mussolini stelen uit het fascistische hoofdkwartier in Milaan.
De film Robbing Mussolini is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 99 minuten. De voor een Golden Globe genomineerde Renato De Maria regisseerde deze alternatieve versie van het einde van WO II. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Robbing Mussolini is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Robbing Mussolini

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans;Italiaans - Audiodescriptie;Italiaans [O
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals Robbing Mussolini

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama is weer op vrije voeten en vertelt wat haar aandeel is geweest als berucht valutahandelaar op de zwarte markt in een groot Braziliaans corruptieschandaal.
How to Rob a Bank
In deze documentaire over waargebeurde misdaad pleegt een charmante rebel in Seattle in de jaren 90 een ongekend aantal bankovervallen die zo uit een actiefilm lijken te komen.
The Life You Wanted
Gloria is na haar transitie eindelijk gelukkig en gesetteld, tot een bezoek van een oude vriendin met verontrustend nieuws haar wereld op z'n kop zet.
Colors of Evil: Red
Het lichaam van een meisje wordt gevonden op een strand in het Poolse Tricity. Een officier van justitie gaat samen met de moeder van het slachtoffer op zoek naar de waarheid.
Bionic
In een dystopische toekomst waarin sport is veranderd door robotprotheses, nemen twee zussen het tegen elkaar op in het verspringen. Hun rivaliteit heeft duistere gevolgen.