Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Royalteen: Prinsesse Margrethe

Film, 2023, 98 minuten
Royalteen: Prinsesse Margrethe
Na het schandaal op het schoolfeest smacht prinses Margrethe naar een normaal leven. Ze probeert haar perfecte façade op te houden terwijl ze met familiedrama kampt.
De film Royalteen: Prinsesse Margrethe is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 98 minuten. Ingvild Søderlind. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Royalteen: Prinsesse Margrethe is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Royalteen: Prinsesse Margrethe

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans;Noors - Audiodescriptie;Noors [Origineel
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Noors;Nederlands

Meer zoals Royalteen: Prinsesse Margrethe

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Through My Window 3: Looking at You
Raquel en Ares kunnen elkaar niet vergeten, zelfs niet als ze met anderen daten. Komen ze ondanks de druk van de familie in het laatste deel van de trilogie weer bij elkaar?
Einstein and the Bomb
Wat gebeurde er nadat Einstein was gevlucht uit nazi-Duitsland? Dit docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van een gekweld genie.
A Killer Paradox
Als een gewone jongeman per ongeluk iemand vermoordt, volgen er meer moorden en raakt hij verstrikt in een eindeloos kat-en-muisspel met een sluwe rechercheur.
Alexander: The Making of a God
Interviews met experts en aangrijpende reconstructies onthullen het buitengewone leven van Alexander de Grote en zijn brandende verlangen om de wereld te veroveren.
The Kitchen
Izi wil graag weg uit The Kitchen, een van de laatste flatwijken in Londen. Maar wanneer de jonge Benji in zijn leven komt, staat hij voor een aantal moeilijke beslissingen.