Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Santa Clarita Diet

Tv-serie, 2019
Santa Clarita Diet
Ze zijn gewone, getrouwde makelaars totdat zij een dramatische verandering doormaakt en beiden een weg vol dood en verderf inslaan. Op een goede manier.
De tv-serie Santa Clarita Diet is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Een unieke comedy van de met een Emmy genomineerde producent Victor Fresco. Met Drew Barrymore en Timothy Olyphant. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Santa Clarita Diet is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Bizar, Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Santa Clarita Diet op IMDB

Score: 7,7 van de 10

Sheila and Joel are married real estate agents in Santa Clarita, California. When Sheila dies, their lives take a dark turn.

Trailer

Acteurs in Santa Clarita Diet

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Santa Clarita Diet

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Deepa & Anoop
Een vrolijk meisje zorgt samen met haar van kleur veranderende olifant voor muziek, plezier en kattenkwaad in Mango Manor, het hotel van haar Indiase familie.
Story of…Beef
Volg de geschiedenis van een van de populairste rode vleessoorten op aarde, van prehistorische wilde ossen tot basisvoedsel in culturen over de hele wereld.
Story of…Cheese
Bekwame makers tonen de rijke tradities en ingewikkelde processen om een wereldwijd geliefd product te vervaardigen: kaas.
Story of…Chocolate
Volg de transformatie van deze heerlijke delicatesse, van boon tot reep en van offer aan de goden tot decadent dessert.
Story of…Coffee
Koffie werd in de middeleeuwen in Afrika ontdekt, waarna het in allerlei vormen een wereldwijd fenomeen werd, variërend van duister mengsel tot ambachtelijk brouwsel.