Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Seven

Los siete pecados capitales
Film, 1995, 126 minuten, 6.874.547 beoordelingen
Seven
Een doorgewinterde rechercheur en zijn nieuwe partner gaan wanhopig op zoek naar een moordenaar wiens gruwelijke misdaden zijn gebaseerd op de zeven hoofdzonden.
De film Seven is uitgebracht in 1995 en duurt 126 minuten. Brad Pitt, Kevin Spacey, Gwyneth Paltrow en Morgan Freeman spelen in een van de engste thrillers van de jaren '90. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is IJzingwekkend, Eng.
16 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Seven op Moviemeter

Detective William Somerset (Morgan Freeman) heeft nog zeven dagen te gaan alvorens hij met pensioen zal gaan. Hij krijgt de nieuweling David Mills (Brad Pitt) onder zijn hoede om in te werken als zijn opvolger. Ze stuiten al snel op een aantal gruwelijke moordzaken die door het thema 'de zeven hoofdzonden' met elkaar verbonden zijn. Het duo botst qua inzicht en aanpak regelmatig. Daarbij lijkt de moordenaar door zijn ingenieuze werkwijze en uiterst zorgvuldige voorbereiding van de moorden ongrijpbaar.

Seven op IMDB

Score: 9 van de 10

Two detectives, a rookie and a veteran, hunt a serial killer who uses the seven deadly sins as his modus operandi.

Trailer

Acteurs in Seven

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Seven

Fight Club

Fight Club

(1999)

Panic Room

Panic Room

(2002)

Secret Window

Secret Window

(2004)

Gone Girl

Gone Girl

(2014)

Rebirth

Rebirth

(2016)

Intrusion

Intrusion

(2021)

Traffik

Traffik

(2018)

Edge of Fear

Edge of Fear

(2018)

Fatal Affair

Fatal Affair

(2020)

Hypnotic

Hypnotic

(2021)

Prey

Prey

(2021)

Hush

Hush

(1998)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama is weer op vrije voeten en vertelt wat haar aandeel is geweest als berucht valutahandelaar op de zwarte markt in een groot Braziliaans corruptieschandaal.
Under Paris
Als een enorme haai in de Seine opduikt, moet een rouwende wetenschapper haar tragische verleden onder ogen zien en Parijs voor een internationaal bloedbad behoeden.
How to Rob a Bank
In deze documentaire over waargebeurde misdaad pleegt een charmante rebel in Seattle in de jaren 90 een ongekend aantal bankovervallen die zo uit een actiefilm lijken te komen.
Colors of Evil: Red
Het lichaam van een meisje wordt gevonden op een strand in het Poolse Tricity. Een officier van justitie gaat samen met de moeder van het slachtoffer op zoek naar de waarheid.
Illusions for Sale: The Rise and Fall of Generation Zoe
Deze documentaire volgt de opkomst en ondergang van Generación Zoe, een spiritueel coachingsnetwerk in Argentinië, waarachter een opmerkelijke zwendel kon schuilgaan.