Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Shirley

Film, 2024, 118 minuten
Shirley
Shirley Chisholm was de eerste zwarte vrouw in het Huis van Afgevaardigden. In 1972 stelde ze zich namens de Democratische partij kandidaat voor het presidentschap van de VS.
De film Shirley is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024 en duurt 118 minuten. Met Oscarwinnaar Regina King ('If Beale Street Could Talk'), Lance Riddick, Lucas Hedges en Terrence Howard. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Shirley is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Inspirerend, Aangrijpend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Shirley

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans - Audiodescriptie;Indonesisc
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Spaans (Latijns-Amerika);Frans;Nederlands

Meer zoals Shirley

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Stolen
Een jonge vrouw uit de Sámi-gemeenschap in Zweden spoort een moordenaar op om een persoonlijke rekening te vereffenen in dit drama dat geïnspireerd is op ware gebeurtenissen.
Amar Singh Chamkila
De scherpe lyrics van een nederige zanger uit Punjab veroorzaken een mix van roem en verbolgenheid. Hij worstelt met zijn grote succes en genadeloze kritiek, tot zijn plotse dood.
A Journey
Een vrouw weigert een behandeling voor kanker te ondergaan en gaat met haar man en beste vriend op een roadtrip door Tasmanië om items op haar bucketlist af te strepen.
Scoop
Dit fictionele drama is geïnspireerd op ware gebeurtenissen en laat zien hoe de vrouwen van Newsnight het beruchte interview met prins Andrew voor elkaar kregen.
The Tearsmith
Na een moeilijke jeugd in een weeshuis worden Nica en Rigel samen geadopteerd. Vervolgens voelen ze zich door onverwachte, maar onweerstaanbare gevoelens tot elkaar aangetrokken.