Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Star Trek: The Animated Series

Tv-serie, 1973, 114.378 beoordelingen
Star Trek: The Animated Series
Het ruimteschip Enterprise beleeft nieuwe avonturen in deze kleurrijke tekenfilmserie met de stemmen van de oorspronkelijke Star Trek-bemanning.
De tv-serie Star Trek: The Animated Series is uitgebracht in 1973. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Star Trek: The Animated Series op IMDB

Score: 8 van de 10

The further adventures of Captain James T. Kirk and the crew of the USS Enterprise, as they explore the Galaxy and defend the United Federation of Planets.

Acteurs in Star Trek: The Animated Series

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Engels;Duits
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Star Trek: The Animated Series

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chip and Potato: Chip’s Holiday
Wanneer vallende kokosnoten iedereen de hele nacht wakker houden op vakantie, bedenken Chip en Pieper een plan om de familie aan een goede nachtrust te helpen!
La casa de papel: Korea
Dieven overvallen de munt van een verenigd Korea. Nu ze gijzelaars vasthouden, moet de politie hen, maar ook het schimmige meesterbrein achter dit alles tegenhouden.
Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.
First Class
Ze zijn gepassioneerd door uitzinnige mode, luxueuze feesten en exclusieve evenementen: Welkom in het leven van een groep vrienden in Barcelona.