Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Star Trek: The Animated Series

Tv-serie, 1973, 114.378 beoordelingen
Star Trek: The Animated Series
Het ruimteschip Enterprise beleeft nieuwe avonturen in deze kleurrijke tekenfilmserie met de stemmen van de oorspronkelijke Star Trek-bemanning.
De tv-serie Star Trek: The Animated Series is uitgebracht in 1973. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Star Trek: The Animated Series op IMDB

Score: 8 van de 10

The further adventures of Captain James T. Kirk and the crew of the USS Enterprise, as they explore the Galaxy and defend the United Federation of Planets.

Acteurs in Star Trek: The Animated Series

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Engels;Duits
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Star Trek: The Animated Series

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lookism
In een maatschappij waarin alles om een mooi uiterlijk draait, leidt een buitenbeentje een dubbelleven op school: hij wisselt tussen twee totaal tegenovergestelde lichamen.
Harry & Meghan
Harry en Meghan vertellen in deze docureeks over hun complexe traject, vanaf hun verkering tot hun afscheid van het koninklijke leven.
Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
The Most Beautiful Flower
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
I Hate Christmas
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.