Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Star Trek: The Animated Series

Tv-serie, 1973, 114.378 beoordelingen
Star Trek: The Animated Series
Het ruimteschip Enterprise beleeft nieuwe avonturen in deze kleurrijke tekenfilmserie met de stemmen van de oorspronkelijke Star Trek-bemanning.
De tv-serie Star Trek: The Animated Series is uitgebracht in 1973. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Star Trek: The Animated Series op IMDB

Score: 8 van de 10

The further adventures of Captain James T. Kirk and the crew of the USS Enterprise, as they explore the Galaxy and defend the United Federation of Planets.

Acteurs in Star Trek: The Animated Series

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Engels;Duits
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Star Trek: The Animated Series

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Comedy Chaos
Een onfortuinlijke man wordt bij zijn eigen bedrijf ontslagen en moet zijn broze huwelijk en zijn slecht lopende comedyclub zien te redden.
The Vince Staples Show
De rapper en acteur Vince Staples, die enigszins beroemd en rijk is, staat voor de uitdagingen en verrassingen van het dagelijks leven in zijn woonplaats The Beach.
Ready, Set, Love
In een wereld waar de mannelijke bevolking afneemt, besluit een vrouw deel te nemen aan een door de overheid gesponsorde datingwedstrijd.
Little Nicholas: Life of a Scoundrel
Als tiener bewoog Kleine Nicolás zich tussen politici, miljonairs en zelfs leden van de koninklijke familie. Deze docu bevat opnieuw cruciale getuigenissen over deze zaak.
House of Ninjas
Een disfunctioneel gezin dat ooit een geducht ninjabestaan leidde, moet jaren later opnieuw schimmige missies ondernemen om een reeks dreigingen af te wenden.