Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Terrorism Close Calls

Tv-serie, 2018
Terrorism Close Calls
Politieambtenaren blikken terug op pogingen tot terroristische aanslagen die op het nippertje zijn verijdeld.
De tv-serie Terrorism Close Calls is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Terrorism Close Calls op IMDB

Score: 5,8 van de 10

The war on terror is everywhere and anywhere. In this series, we learn about the deadly terrorist attacks that almost happened or were not as deadly as planned. Each episodes explores a recently declassified terrorist scheme intended to cause mass casualties.

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels [Origineel];Spaans
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels;Nederlands

Meer zoals Terrorism Close Calls

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Triple Threat
Een groep meedogenloze gangsters die is ingehuurd om een machtige erfgename te vermoorden, ontmoet zijn gelijke in een trio bedreven vechters die haar te hulp schieten.
Love Is Blind
Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.
To All the Boys: P.S. I Still Love You
Lara Jean is officieel Peters vriendin, dus alles zou perfect moeten zijn. Maar gevoelens worden gecompliceerd als een oude vlam opnieuw in haar leven opduikt.
Isi & Ossi
Een miljardairsdochter doet net of ze een relatie met een arme bokser heeft, zodat ze van haar ouders haar culinaire dromen achterna mag.
Kapitein Onderbroek en de legendarische keus-o-scoop
In deze interactieve special hebben Harold en Sjors jou nodig om te bepalen hoe ze ervoor kunnen zorgen dat Krupp hun geliefde boomhut niet opblaast.