Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Terrorism Close Calls

Tv-serie, 2018
Terrorism Close Calls
Politieambtenaren blikken terug op pogingen tot terroristische aanslagen die op het nippertje zijn verijdeld.
De tv-serie Terrorism Close Calls is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Terrorism Close Calls op IMDB

Score: 5,8 van de 10

The war on terror is everywhere and anywhere. In this series, we learn about the deadly terrorist attacks that almost happened or were not as deadly as planned. Each episodes explores a recently declassified terrorist scheme intended to cause mass casualties.

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels [Origineel];Spaans
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels;Nederlands

Meer zoals Terrorism Close Calls

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.