Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Iceman

Iceman
Film, 2013, 105 minuten, 101.773 beoordelingen
The Iceman
Deze thriller is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Richard Kuklinski, die tussen 1964 en 1986 meer dan 100 mensen vermoordde voor de maffia en zijn eigen plezier.
De film The Iceman is uitgebracht in 2013 en duurt 105 minuten. Oscar-kandidaat Michael Shannon is ijzingwekkend in deze op feiten berustende thriller met Ray Liotta en James Franco. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Somber, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Iceman op Moviemeter

Een paleiswacht uit de Ming Dynastie - ten onrechte beschuldigd van moord - wordt opgejaagd door zijn drie broers. Alle vier raken per ongeluk bevroren en begraven tijdens een strijd. 400 jaar later worden ze ontdooid en gaan ze verder met het gevecht terwijl ze zich aanpassen aan het moderne leven.

The Iceman op IMDB

Score: 7 van de 10

The true story of Richard Kuklinski, the notorious contract killer and family man. When finally arrested in 1986, neither his wife nor daughters have any clue about his real profession.

Trailer

Acteurs in The Iceman

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Iceman

8MM

8MM

(1999)

Blitz

Blitz

(2011)

Freelancers

Freelancers

(2012)

The 100

The 100

(2019)

Outlander

Outlander

(2020)

November Man

November Man

(2014)

Legend

Legend

(2015)

Travelers

Travelers

(2018)

Ozark

Ozark

(2022)

Mostly Sunny

Mostly Sunny

(2016)

Hold the Dark

Hold the Dark

(2018)

Dynasty

Dynasty

(2021)

The Protector

The Protector

(2020)

Rajma Chawal

Rajma Chawal

(2018)

Andhadhun

Andhadhun

(2018)

Manto

Manto

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
A Man Named Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.