Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Iceman

Iceman
Film, 2013, 105 minuten, 101.773 beoordelingen
The Iceman
Deze thriller is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Richard Kuklinski, die tussen 1964 en 1986 meer dan 100 mensen vermoordde voor de maffia en zijn eigen plezier.
De film The Iceman is uitgebracht in 2013 en duurt 105 minuten. Oscar-kandidaat Michael Shannon is ijzingwekkend in deze op feiten berustende thriller met Ray Liotta en James Franco. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Somber, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Iceman op Moviemeter

Een paleiswacht uit de Ming Dynastie - ten onrechte beschuldigd van moord - wordt opgejaagd door zijn drie broers. Alle vier raken per ongeluk bevroren en begraven tijdens een strijd. 400 jaar later worden ze ontdooid en gaan ze verder met het gevecht terwijl ze zich aanpassen aan het moderne leven.

The Iceman op IMDB

Score: 7 van de 10

The true story of Richard Kuklinski, the notorious contract killer and family man. When finally arrested in 1986, neither his wife nor daughters have any clue about his real profession.

Trailer

Acteurs in The Iceman

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Iceman

Blitz

Blitz

(2011)

Freelancers

Freelancers

(2012)

The 100

The 100

(2019)

Outlander

Outlander

(2020)

Travelers

Travelers

(2018)

Ozark

Ozark

(2022)

Mostly Sunny

Mostly Sunny

(2016)

Hold the Dark

Hold the Dark

(2018)

Legend

Legend

(2015)

November Man

November Man

(2014)

8MM

8MM

(1999)

Rajma Chawal

Rajma Chawal

(2018)

The Protector

The Protector

(2020)

Dynasty

Dynasty

(2021)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Einstein and the Bomb
Wat gebeurde er nadat Einstein was gevlucht uit nazi-Duitsland? Dit docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van een gekweld genie.
Comedy Chaos
Een onfortuinlijke man wordt bij zijn eigen bedrijf ontslagen en moet zijn broze huwelijk en zijn slecht lopende comedyclub zien te redden.
The Vince Staples Show
De rapper en acteur Vince Staples, die enigszins beroemd en rijk is, staat voor de uitdagingen en verrassingen van het dagelijks leven in zijn woonplaats The Beach.
Ready, Set, Love
In een wereld waar de mannelijke bevolking afneemt, besluit een vrouw deel te nemen aan een door de overheid gesponsorde datingwedstrijd.
Little Nicholas: Life of a Scoundrel
Als tiener bewoog Kleine Nicolás zich tussen politici, miljonairs en zelfs leden van de koninklijke familie. Deze docu bevat opnieuw cruciale getuigenissen over deze zaak.