Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Women Who Kill Lions

Documentaire, 2016, 47 minuten
The Women Who Kill Lions
Maak van dichtbij kennis met de controversiële passie en daardoor de slechte naam van grootwildjagers Rebecca Francis en Jacine Jadresko.
De documentaire The Women Who Kill Lions is uitgebracht in 2016 en duurt 47 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze documentaire is Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Women Who Kill Lions op Moviemeter

Score: 2 van de 5

Het verhaal van de tandarts Walter Palmer, die Cecil de leeuw doodschoot in Zimbabwe, veroorzaakte boosheid over de hele wereld. Maar zoals uit deze documentaire blijkt, zijn het niet alleen de mannen die intensief op jacht gaan. Het aantal vrouwelijke trofeejagers is aan het stijgen. Deze film volgt twee van deze vrouwen, de Kroatisch-Canadese Jacine Jadresko en Amerikaanse Rebecca Francis. Terwijl ze door sommige medejagers worden bewonderd, lokken ze vijandigheid uit bij het publiek, waaronder vaak dodelijke bedreigingen. Bovendien is Rebecca veroordeeld door beroemde dierenrechtenactivisten, zoals Ricky Gervais. Wat drijft hen om door te gaan?

The Women Who Kill Lions op IMDB

Score: 3,9 van de 10

Female big game hunters Rebecca Francis and Jacine Jadresko talk candidly about why they participate in this blood sport and the extreme levels of abuse they have received including from celebrities.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals The Women Who Kill Lions

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Skywalkers: A Love Story
Twee waaghalzen testen de grenzen van hun liefde en vertrouwen als ze illegaal een van de hoogste gebouwen ter wereld beklimmen om een acrobatische stunt uit te halen.
Il caso Yara: oltre ogni ragionevole dubbio
Deze docuserie duikt in de verdwijning van de 13-jarige Yara en het onthutsende onderzoek dat de rust in een klein Italiaans stadje verstoorde.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.
Supacell
Als vijf gewone inwoners van Zuid-Londen ontdekken dat ze over buitengewone krachten beschikken, moet één man ze samenbrengen om zijn geliefde te redden.
Kaulitz & Kaulitz
Tweelingbroers en supersterren Tom en Bill Kaulitz geven een kijkje in hun privéleven in LA en Duitsland in deze grappige en intieme realityserie.