Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

20th Century Girl

Film, 2022, 121 minuten
20th Century Girl
In 1999 houdt een tiener een jongen op school nauwlettend in de gaten namens haar verliefde vriendin. Maar dan raakt ze zelf verwikkeld in een liefdesverhaal.
De film 20th Century Girl is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 121 minuten. Met Kim You-jung, Byeon Woo-seok en Park Jung-woo. Geschikt voor 9 jaar en ouder. 20th Century Girl is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Charmant, Aangrijpend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in 20th Century Girl

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Koreaans - Audiodescriptie;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Koreaans;Nederlands

Meer zoals 20th Century Girl

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The 8 Show
Acht mensen zitten opgesloten in een hoog, mysterieus gebouw en nemen deel aan een verleidelijke maar gevaarlijke show. Hoe langer ze het volhouden, hoe meer ze verdienen.
Mother of the Bride
Een zorgzame moeder vliegt naar een tropisch eiland voor de bruiloft van haar dochter en ontdekt dat de vader van de bruidegom haar ex is, die ze al vele jaren niet heeft gezien.
Super Rich in Korea
Een Singaporese tycoon, een erfgenaam van een Italiaans luxemerk en een Pakistaanse aristocraat. Ontdek het uitbundige leven van de superrijken in Korea.
Larva op Mars
Het maffe larvenduo Rood en Geel belandt per ongeluk op Mars, waar ze nieuwsgierige Marsbewoners ontmoeten en op een duister geheim stuiten.
The Atypical Family
Een familie die ooit gezegend was met unieke superkrachten, verliest deze krachten door hedendaagse problemen, totdat een mysterieuze vrouw alles verandert.