Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

20th Century Girl

Film, 2022, 121 minuten
20th Century Girl
In 1999 houdt een tiener een jongen op school nauwlettend in de gaten namens haar verliefde vriendin. Maar dan raakt ze zelf verwikkeld in een liefdesverhaal.
De film 20th Century Girl is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 121 minuten. Met Kim You-jung, Byeon Woo-seok en Park Jung-woo. Geschikt voor 9 jaar en ouder. 20th Century Girl is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Charmant, Aangrijpend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in 20th Century Girl

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Koreaans - Audiodescriptie;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Koreaans;Nederlands

Meer zoals 20th Century Girl

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Always Amore
Een weduwe huurt een consultant in om het restaurant van haar overleden man te redden. Ze stelt zich langzaam open voor veranderingen, maar kan ze ook nieuwe liefde accepteren?
Almost Pyaar With DJ Mohabbat
Twee jonge stellen uit verschillende werelden jagen verboden liefde na. Hun levens raken verstrengeld wanneer opstandigheid en intolerantie botsen in twee parallelle verhalen
The Last of the Mohicans
Een Engelsman die is opgevoed door een inheemse stam in koloniaal Amerika, raakt betrokken bij een bloedig conflict wanneer hij valt voor de dochter van een Britse kolonel.
Sea of Time
Een tragische gebeurtenis tijdens een zeiltocht op de Atlantische Oceaan verscheurt een jong stel. Vele jaren later treffen ze elkaar weer en zien ze hun verleden onder ogen.
Every Other Weekend
Tijdens een zeldzaam bezoek van haar kinderen gaat een uitgerangeerde actrice, tegen de afspraken met haar ex in, met haar kinderen naar Spanje om naar een meteorenregen te kijken.