Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Start-Up

Tv-serie, 2020
Start-Up
Jonge ondernemers die hun virtuele dromen willen realiseren, strijden om succes en liefde in de snoeiharde hightechsector in Korea.
De tv-serie Start-Up is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Bae Suzy werkt weer samen met de makers van While You Were Sleeping in deze romantische comedy met Nam Joo-hyuk. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Charmant, Inspirerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Start-Up

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Koreaans - Audiobeschrijving;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Koreaans;Nederlands

Meer zoals Start-Up

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Choona
Een bonte groep buitenbeentjes ontdekt dat ze een gemeenschappelijke vijand heeft: een meedogenloze, maar bijgelovige politicus. Ze zinnen op wraak en plannen een overval.
The Devil's Plan
Twaalf deelnemers gaan zes nachten en zeven dagen lang de strijd aan met humor, strategie en wijsheid. Wie wordt gekroond tot de ultieme winnaar?
Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.