Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Babysitter's Guide to Monster Hunting

Film, 2020, 98 minuten
A Babysitter's Guide to Monster Hunting
Een scholiere wordt ingeschakeld door een geheim genootschap van babysitters en vecht tegen de boeman, die tijdens Halloween het jongetje ontvoert op wie ze past.
De film A Babysitter's Guide to Monster Hunting is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 98 minuten. Tamara Smart ('De hopeloze heks') neemt het op tegen Tom Felton ('Harry Potter') in dit angstaanjagend leuke avontuur. Geschikt voor 9 jaar en ouder. A Babysitter's Guide to Monster Hunting is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in A Babysitter's Guide to Monster Hunting

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals A Babysitter's Guide to Monster Hunting

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
A Man Named Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
The Bespoke Overcoat
Een berooide klerk overlijdt voordat hij een op maat gemaakte jas krijgt die hij altijd al had willen hebben. Zijn geest probeert die met de hulp van een kleermaker op te eisen.