Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Babysitter's Guide to Monster Hunting

Film, 2020, 98 minuten
A Babysitter's Guide to Monster Hunting
Een scholiere wordt ingeschakeld door een geheim genootschap van babysitters en vecht tegen de boeman, die tijdens Halloween het jongetje ontvoert op wie ze past.
De film A Babysitter's Guide to Monster Hunting is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 98 minuten. Tamara Smart ('De hopeloze heks') neemt het op tegen Tom Felton ('Harry Potter') in dit angstaanjagend leuke avontuur. Geschikt voor 9 jaar en ouder. A Babysitter's Guide to Monster Hunting is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in A Babysitter's Guide to Monster Hunting

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals A Babysitter's Guide to Monster Hunting

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Song of Names
Tientallen jaren terug verdween zijn geadopteerde broer voor een groot optreden. Na een aanwijzing begint een man aan een enorme reis om de vioolvirtuoos terug te vinden.
Drawing Closer
De 17-jarige Akito heeft nog maar een jaar te leven en vindt betekenis in het leven door een terminaal ziek meisje, dat nog maar zes maanden te leven heeft, vrolijk te maken.
Benjamin the Elephant
Een goedmoedige olifant en zijn beste mensenvriendje moeten samenwerken om de dierentuin van Nieuwstad te beschermen tegen een sluwe vrouw die de dierentuin wil sluiten.
The Animated World of Paul Grimault
Betoverde poppen. Een muzikale hond. Een magische fluit. Maak een reis in een fantastisch luchtschip door acht korte verhalen over kwaad, liefde en menselijkheid.
Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.