Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Babysitter's Guide to Monster Hunting

Film, 2020, 98 minuten
A Babysitter's Guide to Monster Hunting
Een scholiere wordt ingeschakeld door een geheim genootschap van babysitters en vecht tegen de boeman, die tijdens Halloween het jongetje ontvoert op wie ze past.
De film A Babysitter's Guide to Monster Hunting is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 98 minuten. Tamara Smart ('De hopeloze heks') neemt het op tegen Tom Felton ('Harry Potter') in dit angstaanjagend leuke avontuur. Geschikt voor 9 jaar en ouder. A Babysitter's Guide to Monster Hunting is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in A Babysitter's Guide to Monster Hunting

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals A Babysitter's Guide to Monster Hunting

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Viva la banda de Mozart
Sluit je aan bij de vier jonge leden van de Mozartband (Mozart, Beethoven, Chopin en Verdi) die samen vele klassiek symfonische avonturen beleven.
Der Parfumeur
Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.