Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Babysitter's Guide to Monster Hunting

Film, 2020, 98 minuten
A Babysitter's Guide to Monster Hunting
Een scholiere wordt ingeschakeld door een geheim genootschap van babysitters en vecht tegen de boeman, die tijdens Halloween het jongetje ontvoert op wie ze past.
De film A Babysitter's Guide to Monster Hunting is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 98 minuten. Tamara Smart ('De hopeloze heks') neemt het op tegen Tom Felton ('Harry Potter') in dit angstaanjagend leuke avontuur. Geschikt voor 9 jaar en ouder. A Babysitter's Guide to Monster Hunting is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in A Babysitter's Guide to Monster Hunting

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals A Babysitter's Guide to Monster Hunting

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Through My Window 3: Looking at You
Raquel en Ares kunnen elkaar niet vergeten, zelfs niet als ze met anderen daten. Komen ze ondanks de druk van de familie in het laatste deel van de trilogie weer bij elkaar?
WILL
Twee jonge politieagenten worden verscheurd door de keuze tussen collaboreren of het verzet helpen in het door nazi's bezette Antwerpen tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Society of the Snow
Als een vliegtuig in het afgelegen hart van het Andesgebergte neerstort, werken de overlevenden samen en worden ze elkaars laatste hoop om de weg naar huis te vinden.
Chicken Run: Dawn of the Nugget
Een groep onbevreesde kippen werkt samen om alle pluimvee te redden van een onheilspellende, nieuwe dreiging: een nabijgelegen boerderij waar iets verdachts gebeurt.
Leave the World Behind
Het familie-uitje naar een luxueus huurhuis neemt een onheilspellende wending wanneer een cyberaanval al hun apparaten uitschakelt en twee vreemden aan de deur verschijnen.