Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Final Destination 3

Film, 2006, 92 minuten, 1.383.834 beoordelingen
Final Destination 3
Als een tiener dankzij een akelig voorgevoel samen met een aantal anderen ontkomt aan een ongeval met een achtbaan, ontdekken ze dat de dood niet met zich laat sollen.
De film Final Destination 3 is uitgebracht in 2006 en duurt 92 minuten. Mary Elizabeth Winstead ('10 Cloverfield Lane') neemt het op tegen Magere Hein in de derde film uit de horrorfranchise. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Onheilspellend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Final Destination 3 op Moviemeter

De studente Wendy Christensen voorspelt een achtbaancrash. Ze kan nog net voorkomen dat haar vrienden en zij in de crash overlijden. "De Dood" is echter onverbiddelijk en komt de levens opeisen van de mensen die eigenlijk bij de crash hadden moeten omkomen. Ze moet met haar vriend Kevin de strijd aan met "de Dood" om die ervan te weerhouden alsnog de zielen van de overlevenden mee te nemen.

Final Destination 3 op IMDB

Score: 6 van de 10

In this third installment of the Final Destination series, a student's premonition of a deadly rollercoaster ride saves her life and a lucky few, but not from death itself which seeks out those who escaped their fate.

Acteurs in Final Destination 3

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Final Destination 3

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hermana Muerte
Narcisa wordt na een miraculeuze kindertijd novice en gaat lesgeven aan meisjes in een voormalig klooster waar iets onheilspellends rondwaart.
Flashback
Tijdens een fatale woninginbraak kijkt een yogalerares terug op haar leven en maakt ze een wanhopige race door haar verleden om de man te redden van wie ze houdt.
Disco Inferno
Een duistere geest heeft het gemunt op de ongeboren baby van een jong stel dat op het punt staat zich uit te leven op de dansvloer van de hipste disco in Los Angeles.
Konferensen
Een bonte mengelmoes overheidsmedewerkers vecht tijdens een op het oog onschuldig uitje niet alleen tegen onderlinge onenigheid, maar ook tegen een bloeddorstige moordenaar.
The Devil on Trial
Aan de hand van reconstructies en homevideo's onderzoekt deze duistere documentaire de vermeende bezetenheid van een jonge jongen en de brute moord die daarop volgde.