Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Final Destination 3

Film, 2006, 92 minuten, 1.383.834 beoordelingen
Final Destination 3
Als een tiener dankzij een akelig voorgevoel samen met een aantal anderen ontkomt aan een ongeval met een achtbaan, ontdekken ze dat de dood niet met zich laat sollen.
De film Final Destination 3 is uitgebracht in 2006 en duurt 92 minuten. Mary Elizabeth Winstead ('10 Cloverfield Lane') neemt het op tegen Magere Hein in de derde film uit de horrorfranchise. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Onheilspellend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Final Destination 3 op Moviemeter

De studente Wendy Christensen voorspelt een achtbaancrash. Ze kan nog net voorkomen dat haar vrienden en zij in de crash overlijden. "De Dood" is echter onverbiddelijk en komt de levens opeisen van de mensen die eigenlijk bij de crash hadden moeten omkomen. Ze moet met haar vriend Kevin de strijd aan met "de Dood" om die ervan te weerhouden alsnog de zielen van de overlevenden mee te nemen.

Final Destination 3 op IMDB

Score: 6 van de 10

In this third installment of the Final Destination series, a student's premonition of a deadly rollercoaster ride saves her life and a lucky few, but not from death itself which seeks out those who escaped their fate.

Acteurs in Final Destination 3

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Final Destination 3

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
Carry On Screaming
De duivelse dr. Watt, zijn zwoele vampierzus Valeria en enge handlanger Oddbod veranderen jonge vrouwen in levenloze paspoppen. De onbeholpen inspecteur Bung begrijpt er niets van.
Burn, Witch, Burn
Een professor die boos is omdat zijn vrouw zijn carrière met hekserij vooruit wil helpen, laat per ongeluk kwaadaardige krachten vrij als hij haar occulte materialen vernietigt.
Get Out
Chris is bang om de ouders van zijn vriendin Rose te ontmoeten. Zijn zenuwen blijken terecht als de ontmoeting van ongemakkelijk tot angstaanjagend wordt.
The Twin
Een echtpaar verliest een van hun zoons bij een ongeluk en verhuist naar de andere kant van de wereld om rust te vinden, maar duistere machten dringen hun leven binnen.